Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Wołomin KS BlackTeam
442 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 20.6
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Ruf met een sublieme pass. Tekelioğlu is nu in balbezit. Tekelioğlu passt de bal zonder na te denken. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - KS BlackTeam 1:0

7e minuut.
Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković met een sublieme pass. Tekelioğlu is nu in balbezit. Tekelioğlu schiet op doel. Gilewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - KS BlackTeam 2:0

10e minuut.
Ruf speelt de bal door. Gorzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković onderschept slim de pass. Bošković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - KS BlackTeam 3:0

12e minuut.
Gilewski speelt de bal door. Klungelig pakt Rochacki de bal. Tostowski speelt de bal door. Ruf bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruf geeft een lange en hoge pass. Paal!

16e minuut.
Bošković rent richting de bal. Bošković passt de bal zonder na te denken. Tekelioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ... Gilewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - KS BlackTeam 4:0

17e minuut.
Bošković geeft een hoge lob. Skrzypkowski is nu in balbezit. Ruf tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skrzypkowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

20e minuut.
Gilewski trapt de bal weg. Ruf kopt de bal weg. Klungelig pakt Petruniczyk de bal. Tekelioğlu is nu in balbezit. Tekelioğlu haalt uit met een fantastische trap. Gilewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bošković rent richting de bal. Bošković schiet op doel. Gilewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bejat geeft een hoge lob. Tekelioğlu is nu in balbezit. Tekelioğlu passt de bal zonder na te denken. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - KS BlackTeam 5:0

24e minuut.
Ruf bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ruf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruf passt de bal met de wreef. Tekelioğlu is nu in balbezit. Tekelioğlu haalt uit met een fantastische trap. Gilewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Gilewski trapt de bal weg van het doel. Tostowski kopt de bal weg. Tekelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekelioğlu haalt uit met een fantastische trap. Gilewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - KS BlackTeam 6:0

29e minuut.
Bošković verovert de bal door een tackle van achteren. Bošković geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baranowski de bal. Tekelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Cornejo met de inworp. Bošković rent richting de bal. Bošković geeft een lange en hoge pass. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu schiet op doel. Gilewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - KS BlackTeam 7:0

33e minuut.
Ruf probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tekelioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekelioğlu passt de bal in één keer door. Bošković is nu in balbezit. Bošković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - KS BlackTeam 8:0

34e minuut.
Cegielski speelt de bal door. Rochacki is nu in balbezit. Bošković onderschept slim de pass. Bošković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - KS BlackTeam 9:0

38e minuut.
Wilchowski rent richting de bal. Tostowski rent richting de bal. Tostowski probeert naar een medespeler te passen. Tekelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekelioğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bundi probeert naar een medespeler te passen. Tekelioğlu is nu in balbezit. Tekelioğlu passt de bal zonder na te denken. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Cornejo geeft een lange en hoge pass. Baranowski probeert de bal met de borst te controleren. Tekelioğlu is nu in balbezit. Tekelioğlu haalt uit met een fantastische trap. Gilewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - KS BlackTeam 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Wołomin 20%, KS BlackTeam 80%.
Atletico Wołomin - KS BlackTeam 10:0

47e minuut.
Tekelioğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Rempalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković geeft de bal voor. Tekelioğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Tekelioğlu rent richting de bal. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski passt de bal in één keer door. Bundi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bundi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundi passt de bal zonder na te denken. Cornejo probeert naar een medespeler te passen. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - KS BlackTeam 11:0

57e minuut.
Bundi probeert naar een medespeler te passen. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo geeft een hoge lob. Tekelioğlu controleert de bal met de borst. Tekelioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - KS BlackTeam 12:0

61e minuut.
Cornejo probeert naar een medespeler te passen. Bošković rent richting de bal. Bošković geeft een hoge lob. Tostowski kan de bal niet met de borst controleren. Tostowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tostowski kopt de bal weg. Tekelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković draait met de bal, schiet en ... Gilewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tostowski met een sublieme pass. Ruf heeft problemen om de bal te vangen. Ruf geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bošković de bal. Bošković schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rochacki kopt de bal weg. Tekelioğlu is nu in balbezit. Tekelioğlu geeft een lange en hoge pass. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Klungelig pakt Tekelioğlu de bal. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković schiet op doel. Gilewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - KS BlackTeam 13:0

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baranowski trapt de bal weg van het doel. Tostowski kopt de bal weg. Tekelioğlu is nu in balbezit. Tekelioğlu schiet op doel. De bal raakt de paal. Rempalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković verovert de bal door een tackle van achteren. Bošković geeft de bal voor. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - KS BlackTeam 14:0

79e minuut.
Calangiu met een sublieme pass. Klungelig pakt Tekelioğlu de bal. Tekelioğlu speelt de bal door. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Gilewski trapt de bal weg van het doel. Tostowski kopt de bal weg. Tekelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekelioğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rochacki kopt de bal weg. Bundi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cegielski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cegielski krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Tostowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tostowski met een sublieme pass. Tekelioğlu is nu in balbezit. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ... Baranowski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Wołomin 17%, KS BlackTeam 83%.
Atletico Wołomin - KS BlackTeam 14:0