Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 20:01
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0120
  • Stadion: rsdCrew Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2769
rsdCrew Ks Pogoń Nowe Skalmierzyce
Normal Tactiek 424
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 18
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Daar is Leński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łabuś onderschept slim de pass. Łabuś geeft een hoge lob. Sonet rent richting de bal. Sonet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Maziarczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brakoniecki de bal. Brakoniecki speelt de bal door. Okoniewski is nu in balbezit. Okoniewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Żulewski geeft een hoge lob. Inworp. Citko met een snelle inworp. Łabuś is nu in balbezit. Łabuś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kluszczyński rent richting de bal. Kluszczyński geeft een hoge lob. Maziarczyk probeert naar een medespeler te passen. Sonet is nu in balbezit. Sonet haalt uit met een fantastische trap. Krauze bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
rsdCrew - Ks Pogoń Nowe Skalmierzyce 0:1

30e minuut.
Pokrzywa geeft de bal voor. Gościnika bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoniewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gościnika raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

45e minuut.
Klungelig pakt Łabuś de bal. Łabuś passt de bal met de wreef. Mikołajczuk rent richting de bal. Sonet verovert de bal door een tackle van achteren. Sonet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rsdCrew 57%, Ks Pogoń Nowe Skalmierzyce 43%.
rsdCrew - Ks Pogoń Nowe Skalmierzyce 0:1

47e minuut.
Pokrzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokrzywa geeft een hoge lob. Okoniewski kopt de bal weg. Brodnicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brodnicki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Lipko trapt de bal weg van het doel. Papała speelt de bal door. Łabuś is nu in balbezit. Łabuś passt de bal met de wreef. Sonet rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Brakoniecki rent richting de bal. Brakoniecki passt de bal met de wreef. Gruszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Okoniewski is nu in balbezit. Okoniewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kluszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarczyk is nu in balbezit. Kluszczyński begaat een overtreding. Maziarczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maziarczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
rsdCrew - Ks Pogoń Nowe Skalmierzyce 0:2

72e minuut.
Maziarczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brodnicki met een snelle inworp. Brakoniecki rent richting de bal. Brakoniecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kluszczyński met de inworp. Dośpiał rent richting de bal. Garstka verovert de bal door een tackle van achteren. Garstka geeft de bal voor. Okoniewski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
rsdCrew - Ks Pogoń Nowe Skalmierzyce 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rsdCrew 45%, Ks Pogoń Nowe Skalmierzyce 55%.
rsdCrew - Ks Pogoń Nowe Skalmierzyce 1:2