Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS LADA CHICAGO Łowcy Leszczy
433 Tactiek 532
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 23.1
hopeless Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


14e minuut.
Floreński kopt de bal weg. Ukleja kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kubik. Kubik krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Burdon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Floreński geeft een hoge lob. Ukleja rent richting de bal. Ukleja haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Adamczak de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Floreński rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Burdon neemt de hoekschop. Adamczak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS LADA CHICAGO - Łowcy Leszczy 1:0

18e minuut.
Biegański geeft een hoge lob. Koń heeft problemen om de bal te vangen. Kubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamczak verovert de bal door een tackle van achteren. Adamczak haalt uit met een fantastische trap. Bartoszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Paderewski onderschept slim de pass. Koń geeft een hoge lob. Czarnocki kopt de bal weg. Rzepka is nu in balbezit. Rzepka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS LADA CHICAGO 61%, Łowcy Leszczy 39%.
BKS LADA CHICAGO - Łowcy Leszczy 1:0

53e minuut.
Kubik passt de bal zonder na te denken. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna geeft een lange en hoge pass. Czarnocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnocki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ukleja is nu in balbezit. Ukleja geeft een lange en hoge pass. Floreński kopt de bal weg. Adamczak is nu in balbezit. Adamczak draait met de bal, schiet en ... Bartoszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Janus met een snelle inworp. Ukleja rent richting de bal. Ukleja passt de bal zonder na te denken. Adamczak is nu in balbezit. Adamczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łukasiak komt het veld opgelopen. Grabarczyk komt het veld opgelopen. Łach komt het veld opgelopen. Petrzak komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Łach met een sublieme pass. Niemyty bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemyty probeert naar een medespeler te passen. Grabarczyk is nu in balbezit. Grabarczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pruban verovert de bal door een tackle van achteren. Pruban geeft een hoge lob. Łach met een sublieme pass. Grabarczyk rent richting de bal. Grabarczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna passt de bal zonder na te denken. Łukasiak rent richting de bal. Grabarczyk rent richting de bal. Grabarczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS LADA CHICAGO 65%, Łowcy Leszczy 35%.
BKS LADA CHICAGO - Łowcy Leszczy 1:0