Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Basto C.F. Atletico Wołomin
Normal Tactiek 442
31% Balbezit 69%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 50.5
weak Schieten formidable
average Passen very good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Cornejo kopt de bal weg. Klungelig pakt Kazimierczak de bal. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski geeft de bal voor. Stachowiak bokst de bal weg.

3e minuut.
Bejat is nu in balbezit. Bejat geeft een hoge lob. Bošković kopt de bal weg. Tekelioğlu is nu in balbezit. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basto C.F. - Atletico Wołomin 0:1

4e minuut.
Cornejo is nu in balbezit. Cornejo geeft een lange en hoge pass. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ... Stachowiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basto C.F. - Atletico Wołomin 0:2

6e minuut.
Tostowski is nu in balbezit. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu passt de bal in één keer door. Bošković rent richting de bal. Bošković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ruf geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Tekelioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekelioğlu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Topolewski de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ruf geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stachowiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cornejo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bošković krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Cornejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornejo passt de bal in één keer door. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ... Stachowiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basto C.F. - Atletico Wołomin 0:3

14e minuut.
Bošković is nu in balbezit. Bošković probeert naar een medespeler te passen. Tekelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekelioğlu schiet op doel. Stachowiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tostowski kopt de bal weg. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković passt de bal in één keer door. Tekelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basto C.F. - Atletico Wołomin 0:4

19e minuut.
Víravec probeert de bal aan de voet te houden. Godylewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Víravec begaat een overtreding. Víravec krijgt een gele kaart. Godylewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Mijal komt bij de bal en schiet. Mozer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Cornejo heeft problemen om de bal te vangen. Cornejo speelt de bal door. Tekelioğlu is nu in balbezit. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ... Stachowiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basto C.F. - Atletico Wołomin 0:5

25e minuut.
Klungelig pakt Cornejo de bal. Bošković rent richting de bal. Bošković passt de bal met de wreef. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cornejo rent richting de bal. Cornejo met een sublieme pass. Tekelioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ... Stachowiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basto C.F. - Atletico Wołomin 0:6

28e minuut.
Kazimierczak heeft problemen om de bal te vangen. Kazimierczak passt de bal zonder na te denken. Raj heeft problemen om de bal te vangen. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cornejo neemt de hoekschop. Bošković krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bošković rent richting de bal. Livre rent richting de bal. Bošković verovert de bal door een tackle van achteren. Bošković schiet op doel. Stachowiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basto C.F. - Atletico Wołomin 0:7

37e minuut.
Mijal rent richting de bal. Cornejo onderschept slim de pass. Cornejo geeft een hoge lob. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basto C.F. - Atletico Wołomin 0:8

40e minuut.
Ruf geeft een lange en hoge pass. Daar is Livre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bošković rent richting de bal. Bošković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basto C.F. - Atletico Wołomin 0:9

44e minuut.
Ruf rent richting de bal. Ruf speelt de bal door. Bošković rent richting de bal. Bošković draait met de bal, schiet en ... Stachowiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basto C.F. - Atletico Wołomin 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Basto C.F. 83%, Atletico Wołomin 17%.
Real Basto C.F. - Atletico Wołomin 0:10

47e minuut.
Ruf rent richting de bal. Ruf geeft de bal voor. Cornejo met een sublieme pass. Klungelig pakt Tekelioğlu de bal. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Cornejo probeert naar een medespeler te passen. Bošković is nu in balbezit. Livre rent richting de bal. Bošković onderschept slim de pass. Bošković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Mijal kopt de bal weg. Daar is Víravec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Víravec passt de bal zonder na te denken. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ... Stachowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Topolewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković onderschept slim de pass. Bošković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basto C.F. - Atletico Wołomin 0:11

56e minuut.
Cornejo passt de bal met de wreef. Ruf rent richting de bal. Ruf speelt de bal door. Daar is Bošković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bošković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basto C.F. - Atletico Wołomin 0:12

59e minuut.
Tostowski probeert naar een medespeler te passen. Bošković is nu in balbezit. Bošković geeft de bal voor. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basto C.F. - Atletico Wołomin 0:13

60e minuut.
Cornejo rent richting de bal. Kazimierczak is nu in balbezit. Cornejo verovert de bal door een tackle van achteren. Cornejo geeft een hoge lob. Tekelioğlu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bošković onderschept slim de pass. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski passt de bal zonder na te denken. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Ruf bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruf geeft een lange en hoge pass. Livre rent richting de bal. Bošković verovert de bal door een tackle van achteren. Bošković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basto C.F. - Atletico Wołomin 0:14

69e minuut.
Tostowski geeft de bal voor. Tekelioğlu rent richting de bal. Topolewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tekelioğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bošković neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basto C.F. - Atletico Wołomin 0:15

70e minuut.
Mijal heeft problemen om de bal te vangen. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tekelioğlu de bal. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ... Stachowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski passt de bal in één keer door. Szarik heeft problemen om de bal te vangen. Ruf rent richting de bal. Ruf geeft een lange en hoge pass. Stachowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Daar is Cornejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazimierczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo onderschept slim de pass. Cornejo geeft een hoge lob. Tekelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tekelioğlu is nu in balbezit. Tostowski rent richting de bal. Tostowski passt de bal in één keer door. Bošković rent richting de bal. Bošković haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu geeft een hoge lob. Bošković krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basto C.F. - Atletico Wołomin 0:16

81e minuut.
Bejat passt de bal in één keer door. Tekelioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Tekelioğlu passt de bal met de wreef. Bošković is nu in balbezit. Bošković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tostowski passt de bal zonder na te denken. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo onderschept slim de pass. Cornejo geeft de bal voor. Tekelioğlu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković rent richting de bal. Bošković geeft de bal voor. Daar is Livre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stachowiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Basto C.F. - Atletico Wołomin 0:17

90e minuut.
Klungelig pakt Bošković de bal. Tostowski rent richting de bal. Tostowski passt de bal met de wreef. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Basto C.F. 75%, Atletico Wołomin 25%.
Real Basto C.F. - Atletico Wołomin 0:17