Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
orzelek FC SIERAKOWICE
Normal Tactiek pp6
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 44.6
poor Schieten formidable
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Piłat probeert naar een medespeler te passen. Piszczykiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bodzioch is nu in balbezit. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap. Laszczyński bokst de bal weg. Skrobich rent richting de bal. Skrobich schiet op doel. Laszczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Jegliński rent richting de bal. Jegliński passt de bal zonder na te denken. Car rent richting de bal. Skrobich onderschept slim de pass. Skrobich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
orzelek - FC SIERAKOWICE 0:1

13e minuut.
Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński onderschept slim de pass. Czerwiński met een sublieme pass. Jegliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
orzelek - FC SIERAKOWICE 0:2

13e minuut.
Smoluchowski passt de bal in één keer door. Skrobich bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobich passt de bal in één keer door. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Laszczyński trapt de bal weg van het doel. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński speelt de bal door. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Malitka passt de bal in één keer door. Daar is Czerwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerwiński met een sublieme pass. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
orzelek - FC SIERAKOWICE 0:3

19e minuut.
Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski schiet op doel. Molęda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Czerwiński neemt de hoekschop. Laszczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kotwicz heeft problemen om de bal te vangen. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
orzelek - FC SIERAKOWICE 0:4

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Źdźbło de bal onder controle te krijgen. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Smoluchowski de bal. Smoluchowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Jegliński geeft de bal voor. Car rent richting de bal. Skrobich onderschept slim de pass. Skrobich draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kotwicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
orzelek - FC SIERAKOWICE 0:5

35e minuut.
Wyrębek probeert naar een medespeler te passen. Czerwiński speelt de bal door. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Molęda de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Jegliński rent richting de bal. Jegliński passt de bal met de wreef. Czerwiński speelt de bal door. Daar is Smoluchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smoluchowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Skrobich bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Car. Skrobich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Malitka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Molęda de bal. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap. Molęda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Brandt de bal. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Pabina geeft een hoge lob. Skrobich bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobich schiet op doel. Molęda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Brandt passt de bal in één keer door. Jegliński rent richting de bal. Jegliński passt de bal in één keer door. Skrobich heeft problemen om de bal te vangen. Skrobich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
orzelek - FC SIERAKOWICE 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orzelek 85%, FC SIERAKOWICE 15%.
orzelek - FC SIERAKOWICE 0:6

46e minuut.
Owsianka komt het veld opgelopen. Kudzel komt het veld opgelopen. Kowalczuk komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Malitka rent richting de bal. Malitka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kotwicz de bal. Skrobich rent richting de bal. Skrobich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
orzelek - FC SIERAKOWICE 0:7

48e minuut.
Owsianka geeft een lange en hoge pass. Skrobich met een sublieme pass. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski schiet op doel. Laszczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orzelek - FC SIERAKOWICE 0:8

51e minuut.
Jegliński rent richting de bal. Bodzioch is nu in balbezit. Malitka onderschept slim de pass. Jegliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
orzelek - FC SIERAKOWICE 0:9

52e minuut.
Piłat probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Piszczykiewicz de bal. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Brandt passt de bal in één keer door. Malitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Malitka passt de bal in één keer door. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Malitka is nu in balbezit. Malitka geeft een lange en hoge pass. Molęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
orzelek - FC SIERAKOWICE 0:10

62e minuut.
Klungelig pakt Piszczykiewicz de bal. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Smoluchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
orzelek - FC SIERAKOWICE 0:11

68e minuut.
Malitka speelt de bal door. Klungelig pakt Owsianka de bal. Owsianka passt de bal met de wreef. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Smoluchowski probeert naar een medespeler te passen. Owsianka rent richting de bal. Brandt maakt een afschuwelijke overtreding. Brandt krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Kowalczuk geeft een lange en hoge pass. Jegliński kopt de bal weg. Smoluchowski heeft problemen om de bal te vangen. Skrobich bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kowalczuk geeft de bal voor. Skrobich probeert de bal met de borst te controleren. Smoluchowski speelt de bal door. Jegliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Laszczyński met een harde bal richting middenveld. Malitka kopt de bal weg. Skrobich bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobich haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kotwicz de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laszczyński met een sublieme pass. Piłat kopt de bal weg. Skrobich bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobich haalt uit met een fantastische trap. Laszczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Klungelig pakt Molęda de bal. Smoluchowski is nu in balbezit. Malitka met een sublieme pass. Skrobich bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobich schiet op doel. Laszczyński bokst de bal weg.

82e minuut.
Owsianka met de inworp. Klungelig pakt Malitka de bal. Malitka met een sublieme pass. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orzelek 77%, FC SIERAKOWICE 23%.
orzelek - FC SIERAKOWICE 0:11