Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Potrawie rsdCrew
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 22.8
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Leński rent richting de bal. Piesik onderschept slim de pass. Kluszczyński is nu in balbezit. Janczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Janczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Brakoniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brakoniecki met een sublieme pass. Okoniewski is nu in balbezit. Okoniewski draait met de bal, schiet en ... Bródka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potrawie - rsdCrew 0:1

22e minuut.
Leński onderschept slim de pass. Brakoniecki rent richting de bal. Brakoniecki passt de bal met de wreef. Okoniewski rent richting de bal. Okoniewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Mokry probeert de bal aan de voet te houden. Brakoniecki rent richting de bal. Baszak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brakoniecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kluszczyński komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Potrawie 44%, rsdCrew 56%.
FC Potrawie - rsdCrew 0:1

59e minuut.
Herman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leński rent richting de bal. Herman verovert de bal door een tackle van achteren. Piesik rent richting de bal. Piesik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Brakoniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brakoniecki passt de bal met de wreef. Raszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Raszkiewicz schiet op doel. Bródka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potrawie - rsdCrew 0:2

75e minuut.
Piesik verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajczuk probeert naar een medespeler te passen. Gorząd speelt de bal door. Janczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potrawie - rsdCrew 1:2

80e minuut.
Raszkiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brodnicki komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Cira probeert naar een medespeler te passen. Brodnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodnicki speelt de bal door. Okoniewski rent richting de bal. Okoniewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Janczarek kopt de bal weg. Herman geeft een hoge lob. Kluszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Piesik is nu in balbezit. Piesik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Potrawie 38%, rsdCrew 62%.
FC Potrawie - rsdCrew 1:2