Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS LADA CHICAGO Luzaki FC
433 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Kołodziejewski rent richting de bal. Kołodziejewski geeft de bal voor. Puźniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS LADA CHICAGO - Luzaki FC 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Krychowiak de bal. Baranowski begaat een overtreding. Krychowiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krychowiak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Adamczak is nu in balbezit. Adamczak haalt uit met een fantastische trap. Derbin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Baranowski is nu in balbezit. Baranowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Białostocki de bal. Herman is nu in balbezit. Herman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdon verovert de bal door een tackle van achteren. Ukleja met een sublieme pass. Adamczak rent richting de bal. Adamczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Puźniak kopt de bal weg. Sazon is nu in balbezit. Sazon geeft de bal voor. Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki schiet op doel. Molkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Adamczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja passt de bal in één keer door. Adamczak is nu in balbezit. Adamczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BKS LADA CHICAGO - Luzaki FC 1:1

31e minuut.
Sazon kopt de bal weg. Fortuna is nu in balbezit. Met opzet legt Herman zijn tegenspeler op de grond. Herman krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Sazon rent richting de bal. Sazon geeft een hoge lob. Baranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdon onderschept slim de pass. Burdon geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Derbin met een sublieme pass. Omgiewicz kopt de bal weg. Herman bereikt de bal nog maar net als eerste. Herman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Stoparek met een sublieme pass. Baranowski is nu in balbezit. Baranowski met een sublieme pass. Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS LADA CHICAGO 59%, Luzaki FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BKS LADA CHICAGO - Luzaki FC 1:1

46e minuut.
Kołodziejewski passt de bal met de wreef. Omgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Omgiewicz met een sublieme pass. Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Białostocki is nu in balbezit. Białostocki passt de bal in één keer door. Baranowski is nu in balbezit. Baranowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BKS LADA CHICAGO - Luzaki FC 1:2

59e minuut.
Daar is Ukleja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białostocki rent richting de bal. Ukleja begaat een overtreding. Ukleja krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Sazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazon passt de bal met de wreef. Białostocki rent richting de bal. Białostocki haalt uit met een fantastische trap. Puźniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS LADA CHICAGO - Luzaki FC 1:3

89e minuut.
Ukleja probeert de bal met de borst te controleren. Sazon rent richting de bal. Ukleja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ukleja krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS LADA CHICAGO 67%, Luzaki FC 33%.
BKS LADA CHICAGO - Luzaki FC 1:3