Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 20:00
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0120
  • Stadion: T 29
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6202
FC SIERAKOWICE Real Basto C.F.
pp6 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 19.4
formidable Schieten weak
good Passen average
adequate Verdedigen poor


16e minuut.
Kontuziński is nu in balbezit. Kontuziński probeert naar een medespeler te passen. Kazimierczak heeft problemen om de bal te vangen. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Fonfara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skrobich komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Smoluchowski heeft problemen om de bal te vangen. Jegliński is nu in balbezit. Kazimierczak rent richting de bal. Skrobich verovert de bal door een tackle van achteren. Skrobich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Malitka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kowalczuk komt het veld opgelopen. Araszkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kazimierczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski onderschept slim de pass. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap. Stachowiak bokst de bal weg. Skrobich maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - Real Basto C.F. 1:0

23e minuut.
Skrobich rent richting de bal. Pabina geeft een lange en hoge pass. Kudzel heeft problemen om de bal te vangen. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ... Stachowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Czerwiński passt de bal in één keer door. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski speelt de bal door. Skrobich is nu in balbezit. Skrobich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - Real Basto C.F. 2:0

31e minuut.
Czerwiński speelt de bal door. Pabina speelt de bal door. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - Real Basto C.F. 3:0

37e minuut.
Czerwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwiński met een sublieme pass. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski geeft een hoge lob. Skrobich springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - Real Basto C.F. 4:0

38e minuut.
Szarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jegliński de bal. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kudzel rent richting de bal. Kudzel geeft een hoge lob. Kowalczuk kopt de bal weg. Skrobich is nu in balbezit. Skrobich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Araszkiewicz geeft een hoge lob. Kudzel geeft een hoge lob. Czerwiński kopt de bal weg. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Czerwiński met de inworp. Kowalczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczuk passt de bal zonder na te denken. Skrobich rent richting de bal. Skrobich schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - Real Basto C.F. 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SIERAKOWICE 21%, Real Basto C.F. 79%.
FC SIERAKOWICE - Real Basto C.F. 5:0

46e minuut.
Owsianka komt het veld opgelopen. Skrzyniecki komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Pabina onderschept slim de pass. Pabina geeft de bal voor. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - Real Basto C.F. 6:0

51e minuut.
Kowalczuk met de inworp. Pabina speelt de bal door. Skrobich is nu in balbezit. Skrobich schiet op doel. Stachowiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - Real Basto C.F. 7:0

55e minuut.
Smoluchowski passt de bal met de wreef. Owsianka geeft de bal voor. Daar is Topolewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrobich rent richting de bal. Skrobich draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski schiet op doel. Stachowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - Real Basto C.F. 8:0

59e minuut.
Owsianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsianka probeert naar een medespeler te passen. Jegliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński haalt uit met een fantastische trap. Kudzel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - Real Basto C.F. 9:0

61e minuut.
Kudzel geeft de bal voor. Inworp. Owsianka met de inworp. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Kowalczuk passt de bal zonder na te denken. Jegliński probeert de bal aan de voet te houden. Skrobich bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - Real Basto C.F. 10:0

66e minuut.
Kowalczuk speelt de bal door. Owsianka is nu in balbezit. Owsianka met een sublieme pass. Skrobich is nu in balbezit. Skrobich geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stachowiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - Real Basto C.F. 11:0

72e minuut.
Szarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalczuk probeert naar een medespeler te passen. Skrobich heeft problemen om de bal te vangen. Skrobich geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Pabina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabina speelt de bal door. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - Real Basto C.F. 12:0

79e minuut.
Topolewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kowalczuk met een snelle inworp. Skrobich bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobich draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kazimierczak rent richting de bal. Kazimierczak geeft de bal voor. Kucharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudzel onderschept slim de pass. Kudzel geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Topolewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolewski geeft de bal voor. Kudzel kopt de bal weg. Skrobich rent richting de bal. Skrobich draait met de bal, schiet en ... Stachowiak bokst de bal weg. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ... Stachowiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - Real Basto C.F. 13:0

89e minuut.
Skrobich bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobich met een sublieme pass. Jegliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - Real Basto C.F. 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SIERAKOWICE 21%, Real Basto C.F. 79%.
FC SIERAKOWICE - Real Basto C.F. 14:0