Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Wołomin orzelek
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
37 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 17.7
solid Schieten poor
solid Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Bundi passt de bal met de wreef. Piłat probeert de bal aan de voet te houden. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski geeft de bal voor. Cornejo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bodzioch is nu in balbezit. Bodzioch geeft de bal voor. Wierszewski rent richting de bal. Piszczykiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Piszczykiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Astudillo rent richting de bal. Astudillo passt de bal met de wreef. Kornalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornalewicz haalt uit met een fantastische trap. Laszczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - orzelek 1:0

8e minuut.
Kornalewicz is nu in balbezit. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski met een sublieme pass. Astudillo is nu in balbezit. Astudillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tostowski kopt de bal weg. Daar is Astudillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Car bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo onderschept slim de pass. Astudillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Laszczyński trapt de bal weg. Bundi kopt de bal weg. Trung heeft problemen om de bal te vangen. Trung geeft een hoge lob. Laszczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kornalewicz rent richting de bal. Kornalewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kotwicz trapt de bal weg van het doel. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski passt de bal zonder na te denken. Cornejo probeert naar een medespeler te passen. Molęda verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Astudillo rent richting de bal. Kornalewicz is nu in balbezit. Kornalewicz draait met de bal, schiet en ... Molęda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Molęda geeft een hoge lob. Astudillo probeert de bal aan de voet te houden. Tostowski kopt de bal weg. Kornalewicz is nu in balbezit. Kornalewicz draait met de bal, schiet en ... Laszczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Molęda rent richting de bal. Astudillo onderschept slim de pass. Astudillo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kornalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornalewicz geeft een hoge lob. Laszczyński bokst de bal weg.

29e minuut.
Wierszewski geeft een hoge lob. Tostowski geeft een lange en hoge pass. Kotwicz heeft problemen om de bal te vangen. Astudillo rent richting de bal. Astudillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Cornejo onderschept slim de pass. Cornejo passt de bal zonder na te denken. Astudillo is nu in balbezit. Astudillo schiet op doel. Laszczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - orzelek 2:0

34e minuut.
Tostowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tostowski passt de bal in één keer door. Astudillo is nu in balbezit. Astudillo draait met de bal, schiet en ... Laszczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - orzelek 3:0

38e minuut.
Źdźbło rent richting de bal. Astudillo verovert de bal door een tackle van achteren. Astudillo passt de bal met de wreef. Kornalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornalewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cornejo kopt de bal weg. Kornalewicz heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bodzioch. Kornalewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tostowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Laszczyński trapt de bal weg. Piłat kopt de bal weg. Daar is Car, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astudillo is nu in balbezit. Astudillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - orzelek 4:0

43e minuut.
Daar is Cornejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornejo speelt de bal door. Kotwicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo verovert de bal door een tackle van achteren. Astudillo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Astudillo geeft een hoge lob. Laszczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Daar is Brandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski passt de bal zonder na te denken. Kornalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornalewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ruf komt het veld opgelopen. Pilichowski komt het veld opgelopen. Paemel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Wołomin 24%, orzelek 76%.
Atletico Wołomin - orzelek 4:0

47e minuut.
Wierszewski onderschept slim de pass. Wierszewski passt de bal met de wreef. Tostowski speelt de bal door. Astudillo is nu in balbezit. Astudillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - orzelek 5:0

54e minuut.
Cornejo is nu in balbezit. Cornejo probeert naar een medespeler te passen. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - orzelek 6:0

57e minuut.
Źdźbło verovert de bal door een tackle van achteren. Astudillo onderschept slim de pass. Astudillo met een sublieme pass. Paemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paemel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - orzelek 7:0

60e minuut.
Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo geeft de bal voor. Klungelig pakt Kotwicz de bal. Astudillo rent richting de bal. Astudillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - orzelek 8:0

62e minuut.
Wierszewski rent richting de bal. Szamborski onderschept slim de pass. Szamborski speelt de bal door. Piszczykiewicz rent richting de bal. Piszczykiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Bodzioch de bal onder controle te krijgen. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski probeert naar een medespeler te passen. Astudillo rent richting de bal. Astudillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Pilichowski de bal onder controle te krijgen. Pilichowski geeft de bal voor. Molęda kopt de bal weg. Paemel rent richting de bal. Paemel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ruf passt de bal met de wreef. Paemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paemel probeert naar een medespeler te passen. Astudillo rent richting de bal. Astudillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - orzelek 9:0

73e minuut.
Tostowski met een sublieme pass. Paemel is nu in balbezit. Paemel passt de bal in één keer door. Astudillo rent richting de bal. Astudillo draait met de bal, schiet en ... Laszczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Paemel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paemel haalt uit met een fantastische trap. Molęda probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Paemel rent richting de bal. Brandt begaat een overtreding. Brandt krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Bodzioch trapt de bal weg. Cornejo rent richting de bal. Cornejo probeert naar een medespeler te passen. Astudillo rent richting de bal. Astudillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Car rent richting de bal. Tostowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tostowski passt de bal met de wreef. Paemel is nu in balbezit. Paemel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Laszczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Bodzioch rent richting de bal. Tostowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tostowski probeert naar een medespeler te passen. Astudillo is nu in balbezit. Astudillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pilichowski passt de bal met de wreef. Paemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paemel speelt de bal door. Astudillo rent richting de bal. Astudillo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Astudillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotwicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kotwicz krijgt een gele kaart. Astudillo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Astudillo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - orzelek 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Wołomin 22%, orzelek 78%.
Atletico Wołomin - orzelek 10:0