Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luzaki FC FC Potrawie
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Janczewski heeft problemen om de bal te vangen. Sazon rent richting de bal. Janczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Piesik is nu in balbezit. Janczewski is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Janczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczewski schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Herman bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokry verovert de bal door een tackle van achteren. Mokry speelt de bal door. Klungelig pakt Alończyk de bal. Sazon geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Omgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk onderschept slim de pass. Sazon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alończyk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

37e minuut.
Błoch is nu in balbezit. Błoch probeert naar een medespeler te passen. Gorząd speelt de bal door. Piesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luzaki FC 51%, FC Potrawie 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Luzaki FC - FC Potrawie 0:0

50e minuut.
Stoparek is nu in balbezit. Piesik verovert de bal door een tackle van achteren. Piesik passt de bal met de wreef. Janczewski rent richting de bal. Janczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Stoparek is nu in balbezit. Stoparek passt de bal met de wreef. Herman rent richting de bal. Herman schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mokry de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Białostocki is nu in balbezit. Białostocki schiet op doel. Bródka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Białostocki is nu in balbezit. Białostocki draait met de bal, schiet en ... Bródka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Stoparek geeft de bal voor. Baranowski rent richting de bal. Potracki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baranowski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Baranowski kan niet meer verder spelen. Kolasiński komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Sazon verovert de bal door een tackle van achteren. Piesik onderschept slim de pass. Putrycz is nu in balbezit. Piesik onderschept slim de pass. Piesik haalt uit met een fantastische trap. Derbin bokst de bal weg. Daar is Sazon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Gorząd de bal. Gorząd speelt de bal door. Herman bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Piesik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piesik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Herman geeft een hoge lob. Sazon heeft problemen om de bal te vangen. Sazon probeert naar een medespeler te passen. Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Białostocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Boguski kopt de bal weg. Daar is Gorząd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herman is nu in balbezit. Herman draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Białostocki de bal onder controle te krijgen. Bródka bokst de bal weg.

78e minuut.
Sazon rent richting de bal. Sazon speelt de bal door. Białostocki rent richting de bal. Białostocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luzaki FC - FC Potrawie 1:0

88e minuut.
Gorząd kopt de bal weg. Klungelig pakt Putrycz de bal. Piesik is nu in balbezit. Janczewski rent richting de bal. Janczewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Herman controleert de bal met de borst. Gorząd is nu in balbezit. Herman onderschept slim de pass. Herman haalt uit met een fantastische trap. Baszak probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luzaki FC 49%, FC Potrawie 51%.
Luzaki FC - FC Potrawie 1:0