Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-04 19:58
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0120
  • Stadion: T 29
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10118
FC SIERAKOWICE BKS LADA CHICAGO
pp6 Tactiek 433
66% Balbezit 34%
21% Spel op eigen helft 79%
41 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 17.5
formidable Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Czerwiński geeft een lange en hoge pass. Daar is Staczanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ... Molkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - BKS LADA CHICAGO 1:0

3e minuut.
Adamczak met een sublieme pass. Ukleja heeft problemen om de bal te vangen. Skrobich rent richting de bal. Skrobich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Biegański trapt de bal weg. Jegliński probeert de bal met de borst te controleren. Jegliński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Skrobich de bal. Skrobich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Malitka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jegliński rent richting de bal. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Molkowski bokst de bal weg. Biegański rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - BKS LADA CHICAGO 2:0

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malitka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skrobich rent richting de bal. Skrobich haalt uit met een fantastische trap. Molkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - BKS LADA CHICAGO 3:0

10e minuut.
Owsianka rent richting de bal. Owsianka passt de bal in één keer door. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Skrobich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malitka geeft een hoge lob. Biegański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Smoluchowski met een sublieme pass. Malitka met een sublieme pass. Wiechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobich verovert de bal door een tackle van achteren. Skrobich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Fortuna rent richting de bal. Smoluchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Smoluchowski probeert naar een medespeler te passen. Skrobich rent richting de bal. Skrobich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Skrobich passt de bal in één keer door. Owsianka is nu in balbezit. Owsianka passt de bal zonder na te denken. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - BKS LADA CHICAGO 4:0

27e minuut.
Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsianka verovert de bal door een tackle van achteren. Owsianka geeft de bal voor. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap. Molkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - BKS LADA CHICAGO 5:0

36e minuut.
Owsianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsianka met een sublieme pass. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski schiet op doel. Molkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - BKS LADA CHICAGO 6:0

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Malitka zal de hoekschop nemen. Staczanowski heeft problemen om de bal te vangen. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - BKS LADA CHICAGO 7:0

44e minuut.
Krychowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krychowiak probeert naar een medespeler te passen. Fortuna heeft problemen om de bal te vangen. Skrobich is nu in balbezit. Skrobich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SIERAKOWICE 17%, BKS LADA CHICAGO 83%.
FC SIERAKOWICE - BKS LADA CHICAGO 7:0

46e minuut.
Kudzel komt het veld opgelopen. Słowacki komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Krychowiak rent richting de bal. Krychowiak passt de bal zonder na te denken. Fortuna rent richting de bal. Smoluchowski onderschept slim de pass. Smoluchowski schiet op doel. De bal raakt de paal. Biegański probeert de bal aan de voet te houden. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Fortuna is nu in balbezit. Owsianka onderschept slim de pass. Owsianka geeft een hoge lob. Skrobich is nu in balbezit. Skrobich draait met de bal, schiet en ... Molkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - BKS LADA CHICAGO 8:0

52e minuut.
Jegliński rent richting de bal. Smoluchowski is nu in balbezit. Jegliński rent richting de bal. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kowalczuk komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Skrzyniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzyniecki geeft de bal voor. Biegański heeft problemen om de bal te vangen. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - BKS LADA CHICAGO 9:0

56e minuut.
Adamczak speelt de bal door. Daar is Krychowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smoluchowski. Smoluchowski krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Czerwiński speelt de bal door. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski passt de bal met de wreef. Skrobich bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - BKS LADA CHICAGO 10:0

66e minuut.
Krychowiak heeft problemen om de bal te vangen. Krychowiak passt de bal in één keer door. Smoluchowski heeft problemen om de bal te vangen. Smoluchowski schiet op doel. Molkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Skrobich bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - BKS LADA CHICAGO 11:0

77e minuut.
Smoluchowski passt de bal in één keer door. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński passt de bal zonder na te denken. Skrobich rent richting de bal. Skrobich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - BKS LADA CHICAGO 12:0

81e minuut.
Skrobich is nu in balbezit. Malitka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Biegański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrobich rent richting de bal. Skrobich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - BKS LADA CHICAGO 13:0

83e minuut.
Kowalczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczuk geeft een lange en hoge pass. Kuczen is nu in balbezit. Smoluchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kuczen rent richting de bal. Jegliński onderschept slim de pass. Daar is Smoluchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SIERAKOWICE 24%, BKS LADA CHICAGO 76%.
FC SIERAKOWICE - BKS LADA CHICAGO 13:0