Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Wołomin BKS LADA CHICAGO
442 Tactiek 433
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 18.6
very good Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen weak


1e minuut.
Kornalewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Bejat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bejat met een sublieme pass. Astudillo rent richting de bal. Astudillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Floreński kan de bal niet met de borst controleren. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski probeert naar een medespeler te passen. Astudillo heeft problemen om de bal te vangen. Astudillo draait met de bal, schiet en ... Molkowski bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cornejo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Astudillo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Calangiu is nu in balbezit. Adamczak begaat een overtreding. Calangiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bundi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Floreński kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cornejo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Astudillo springt en kopt de bal. Molkowski bokst de bal weg.

13e minuut.
Daar is Ukleja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Junosza rent richting de bal. Trung speelt de bal door. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doeltrap. Molkowski trapt de bal weg. Tostowski kopt de bal weg. Astudillo is nu in balbezit. Astudillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - BKS LADA CHICAGO 1:0

16e minuut.
Tostowski passt de bal in één keer door. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo passt de bal met de wreef. Kornalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornalewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - BKS LADA CHICAGO 2:0

17e minuut.
Kornalewicz rent richting de bal. Tostowski is nu in balbezit. Kornalewicz is nu in balbezit. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Biegański bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo verovert de bal door een tackle van achteren. Astudillo passt de bal zonder na te denken. Kornalewicz is nu in balbezit. Kornalewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - BKS LADA CHICAGO 3:0

21e minuut.
Bundi speelt de bal door. Daar is Astudillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astudillo speelt de bal door. Kornalewicz rent richting de bal. Kornalewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - BKS LADA CHICAGO 4:0

24e minuut.
Floreński is nu in balbezit. Tostowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tostowski met een sublieme pass. Astudillo rent richting de bal. Astudillo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Floreński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski probeert naar een medespeler te passen. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo haalt uit met een fantastische trap. Molkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Staczanowski passt de bal zonder na te denken. Floreński is nu in balbezit. Tostowski speelt de bal door. Astudillo rent richting de bal. Astudillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Trung rent richting de bal. Trung passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kornalewicz de bal. Kornalewicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Biegański de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja passt de bal zonder na te denken. Adamczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamczak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bejat de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Wołomin 26%, BKS LADA CHICAGO 74%.
Atletico Wołomin - BKS LADA CHICAGO 4:0

49e minuut.
Wiechowski kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trung met een snelle inworp. Bundi geeft de bal voor. Kornalewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Biegański geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wierszewski met de inworp. Cornejo rent richting de bal. Cornejo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Junosza geeft de bal voor. Klungelig pakt Biegański de bal. Astudillo rent richting de bal. Astudillo draait met de bal, schiet en ... Molkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - BKS LADA CHICAGO 5:0

53e minuut.
Trung probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Junosza de bal. Junosza passt de bal met de wreef. Astudillo is nu in balbezit. Astudillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Junosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja begaat een overtreding. Junosza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bundi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kornalewicz rent richting de bal. Kornalewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cornejo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tostowski de bal. Bundi met een sublieme pass. Astudillo is nu in balbezit. Astudillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Pilichowski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Klungelig pakt Kuczen de bal. Biegański bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo onderschept slim de pass. Astudillo draait met de bal, schiet en ... Molkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - BKS LADA CHICAGO 6:0

66e minuut.
Bundi is nu in balbezit. Bundi met een sublieme pass. Junosza speelt de bal door. Astudillo rent richting de bal. Trung geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Molkowski met een harde bal richting middenveld. Tostowski probeert de bal met de borst te controleren. Tostowski passt de bal in één keer door. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - BKS LADA CHICAGO 7:0

69e minuut.
Tostowski speelt de bal door. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegański bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo verovert de bal door een tackle van achteren. Astudillo schiet op doel. Molkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

72e minuut.
Molkowski probeert naar een medespeler te passen. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski probeert naar een medespeler te passen. Astudillo rent richting de bal. Astudillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Junosza geeft een hoge lob. Inworp. Wiechowski met een snelle inworp. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bundi geeft een hoge lob. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo geeft een lange en hoge pass. Astudillo is nu in balbezit. Astudillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Tostowski kopt de bal weg. Wiechowski heeft problemen om de bal te vangen. Astudillo rent richting de bal. Astudillo draait met de bal, schiet en ... Molkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Junosza geeft een lange en hoge pass. Tostowski rent richting de bal. Tostowski passt de bal met de wreef. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Wołomin 16%, BKS LADA CHICAGO 84%.
Atletico Wołomin - BKS LADA CHICAGO 7:0