Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS LADA CHICAGO Atletico Wołomin
433 Tactiek 442
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 41.8
poor Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen average


2e minuut.
Wierszewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Burdon de bal. Cornejo probeert naar een medespeler te passen. Astudillo is nu in balbezit. Astudillo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS LADA CHICAGO - Atletico Wołomin 0:1

3e minuut.
Krychowiak is nu in balbezit. Kornalewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kornalewicz passt de bal zonder na te denken. Astudillo is nu in balbezit. Astudillo draait met de bal, schiet en ... Molkowski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Kuczen geeft de bal voor. Inworp. Cornejo met de inworp. Kornalewicz is nu in balbezit. Kornalewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kornalewicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kuczen de bal onder controle te krijgen. Bundi met een sublieme pass. Daar is Astudillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astudillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kornalewicz is nu in balbezit. Kornalewicz passt de bal zonder na te denken. Astudillo rent richting de bal. Astudillo schiet op doel. Molkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS LADA CHICAGO - Atletico Wołomin 0:2

11e minuut.
Tostowski speelt de bal door. Kornalewicz heeft problemen om de bal te vangen. Tostowski met een sublieme pass. Daar is Astudillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astudillo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Biegański geeft een lange en hoge pass. Junosza heeft problemen om de bal te vangen. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Biegański kopt de bal weg. Tostowski met een sublieme pass. Astudillo rent richting de bal. Astudillo draait met de bal, schiet en ... Molkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS LADA CHICAGO - Atletico Wołomin 0:3

14e minuut.
Ukleja rent richting de bal. Ukleja passt de bal met de wreef. Janus bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo onderschept slim de pass. Astudillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Biegański met een harde bal richting middenveld. Bundi kopt de bal weg. Klungelig pakt Kornalewicz de bal. Kornalewicz draait met de bal, schiet en ... Molkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Calangiu trapt de bal weg van het doel. Trung kopt de bal weg. Astudillo rent richting de bal. Astudillo haalt uit met een fantastische trap. Molkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Junosza is nu in balbezit. Astudillo is nu in balbezit. Tostowski is nu in balbezit. Klungelig pakt Astudillo de bal. Astudillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS LADA CHICAGO - Atletico Wołomin 0:4

29e minuut.
Adamczak probeert naar een medespeler te passen. Kornalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornalewicz haalt uit met een fantastische trap. Molkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Junosza onderschept slim de pass. Junosza speelt de bal door. Bundi probeert naar een medespeler te passen. Kornalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornalewicz draait met de bal, schiet en ... Molkowski bokst de bal weg. Klungelig pakt Astudillo de bal. Astudillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS LADA CHICAGO - Atletico Wołomin 0:5

37e minuut.
Wiechowski onderschept slim de pass. Astudillo onderschept slim de pass. Astudillo met een sublieme pass. Kornalewicz is nu in balbezit. Kornalewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bundi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski rent richting de bal. Tostowski passt de bal zonder na te denken. Astudillo is nu in balbezit. Astudillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Molkowski met een harde bal richting middenveld. Tostowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Astudillo de bal. Astudillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BKS LADA CHICAGO - Atletico Wołomin 0:6

45e minuut.
Pilichowski komt het veld opgelopen. Ruf komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS LADA CHICAGO 81%, Atletico Wołomin 19%.
BKS LADA CHICAGO - Atletico Wołomin 0:6

46e minuut.
Inworp. Staczanowski met de inworp. Pilichowski rent richting de bal. Krychowiak onderschept slim de pass. Krychowiak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Pilichowski met een sublieme pass. Tostowski rent richting de bal. Tostowski passt de bal zonder na te denken. Astudillo is nu in balbezit. Astudillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Biegański geeft de bal voor. Junosza kopt de bal weg. Bundi met een sublieme pass. Ruf geeft een lange en hoge pass. Kornalewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Molkowski trapt de bal weg van het doel. Tostowski rent richting de bal. Tostowski passt de bal in één keer door. Daar is Astudillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astudillo geeft de bal voor. Molkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Astudillo passt de bal met de wreef. Ruf is nu in balbezit. Ruf geeft een hoge lob. Kornalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornalewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Janus kopt de bal weg. Tostowski rent richting de bal. Tostowski passt de bal met de wreef. Astudillo is nu in balbezit. Astudillo draait met de bal, schiet en ... Molkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Bejat kopt de bal weg. Tostowski rent richting de bal. Tostowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kornalewicz de bal. Kornalewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Krychowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilichowski speelt de bal door. Fortuna is nu in balbezit. Astudillo verovert de bal door een tackle van achteren. Astudillo draait met de bal, schiet en ... Molkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Kuczen is nu in balbezit. Tostowski rent richting de bal. Tostowski passt de bal met de wreef. Astudillo rent richting de bal. Astudillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Biegański trapt de bal weg van het doel. Bundi kopt de bal weg. Kuczen heeft problemen om de bal te vangen. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BKS LADA CHICAGO - Atletico Wołomin 0:7

72e minuut.
Fortuna is nu in balbezit. Kornalewicz onderschept slim de pass. Kornalewicz passt de bal met de wreef. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS LADA CHICAGO - Atletico Wołomin 0:8

73e minuut.
Cornejo verovert de bal door een tackle van achteren. Cornejo probeert naar een medespeler te passen. Tostowski speelt de bal door. Astudillo rent richting de bal. Astudillo schiet op doel. Molkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cornejo neemt de hoekschop. Astudillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Kornalewicz is nu in balbezit. Kornalewicz geeft een lange en hoge pass. Molkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Wiechowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ruf met een snelle inworp. Bundi is nu in balbezit. Bundi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ukleja is nu in balbezit. Bundi onderschept slim de pass. Bundi probeert naar een medespeler te passen. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo geeft de bal voor. Daar is Astudillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astudillo haalt uit met een fantastische trap. Biegański probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Janus rent richting de bal. Junosza onderschept slim de pass. Junosza passt de bal zonder na te denken. Astudillo rent richting de bal. Astudillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tostowski probeert naar een medespeler te passen. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiechowski is nu in balbezit. Astudillo verovert de bal door een tackle van achteren. Astudillo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS LADA CHICAGO - Atletico Wołomin 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS LADA CHICAGO 85%, Atletico Wołomin 15%.
BKS LADA CHICAGO - Atletico Wołomin 0:9