Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 20:01
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0121
  • Stadion: Zelki Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2841
Zelki Husiaria Słonzi AFC
Normal Tactiek Słonzi 5
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 27.6
zwak Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


10e minuut.
Mukolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukolski geeft de bal voor. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal schiet op doel. Lisek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelki - Husiaria Słonzi AFC 0:1

13e minuut.
Madrigal passt de bal met de wreef. Zganiacz is nu in balbezit. Zganiacz passt de bal in één keer door. Oborina rent richting de bal. Oborina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Chabiera is nu in balbezit. Chabiera geeft een hoge lob. Daar is Izydor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zganiacz is nu in balbezit. Zganiacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zelki - Husiaria Słonzi AFC 0:2

27e minuut.
Oborina rent richting de bal. Oborina passt de bal met de wreef. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zelki - Husiaria Słonzi AFC 0:3

30e minuut.
Pawełczyk onderschept slim de pass. Pawełczyk geeft een hoge lob. Ipnar kopt de bal weg. Madrigal rent richting de bal. Madrigal schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelki - Husiaria Słonzi AFC 0:4

35e minuut.
Madrigal kan de bal niet met de borst controleren. Burlikowski rent richting de bal. Oborina onderschept slim de pass. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lisek met een harde bal richting middenveld. Burlikowski heeft problemen om de bal te vangen. Zganiacz is nu in balbezit. Zganiacz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zelki 53%, Husiaria Słonzi AFC 47%.
Zelki - Husiaria Słonzi AFC 0:4

54e minuut.
Szymański kopt de bal weg. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut is nu in balbezit. Madrigal onderschept slim de pass. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. Lisek bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Klungelig pakt Izydor de bal. Zganiacz rent richting de bal. Zganiacz probeert naar een medespeler te passen. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Szymański is nu in balbezit. Lorie onderschept slim de pass. Lorie passt de bal zonder na te denken. Madrigal rent richting de bal. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Szymański is nu in balbezit. Zganiacz onderschept slim de pass. Burlikowski begaat een overtreding. Burlikowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zelki 62%, Husiaria Słonzi AFC 38%.
Zelki - Husiaria Słonzi AFC 0:4