Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Husiaria Słonzi AFC F.C wampiry
Słonzi 5 Tactiek 442
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
15 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 45.5
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Kościelniak is nu in balbezit. Kościelniak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rosas de bal. Kostakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostakiev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Storey verovert de bal door een tackle van achteren. Storey passt de bal in één keer door. Krecikowski heeft problemen om de bal te vangen. Saskőy onderschept slim de pass. Saskőy schiet op doel. Plotár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Lorie speelt de bal door. Oborina is nu in balbezit. Oborina probeert naar een medespeler te passen. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Madrigal probeert naar een medespeler te passen. Oborina is nu in balbezit. Oborina passt de bal met de wreef. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zganiacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Saskőy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saskőy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Husiaria Słonzi AFC - F.C wampiry 1:0

17e minuut.
Daar is van Haaren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Haaren geeft een hoge lob. Kostakiev probeert de bal met de borst te controleren. Kostakiev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Husiaria Słonzi AFC - F.C wampiry 1:1

20e minuut.
Warnas verovert de bal door een tackle van achteren. Warnas probeert naar een medespeler te passen. van Haaren rent richting de bal. van Haaren geeft de bal voor. Kostakiev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husiaria Słonzi AFC - F.C wampiry 1:2

26e minuut.
Klungelig pakt Zganiacz de bal. Musso verovert de bal door een tackle van achteren. Storey probeert naar een medespeler te passen. Kostakiev rent richting de bal. Kostakiev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Warnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivgi is nu in balbezit. Ivgi geeft een hoge lob. Saskőy is nu in balbezit. Saskőy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy haalt uit met een fantastische trap. Plotár bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husiaria Słonzi AFC 60%, F.C wampiry 40%.
Husiaria Słonzi AFC - F.C wampiry 1:2

59e minuut.
Brochard is nu in balbezit. Brochard geeft een lange en hoge pass. Musso geeft een hoge lob. Kostakiev is nu in balbezit. Kostakiev schiet op doel. Samolej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Warnas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Oborina met de inworp. Rosas is nu in balbezit. Rosas geeft de bal voor. Madrigal rent richting de bal. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ivgi geeft een hoge lob. Kościelniak is nu in balbezit. Madrigal verovert de bal door een tackle van achteren. Saskőy is nu in balbezit. Saskőy schiet op doel. Plotár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Samolej met een harde bal richting middenveld. Kobarynko heeft problemen om de bal te vangen. Madrigal rent richting de bal. Saskőy is nu in balbezit. Saskőy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Krecikowski geeft een hoge lob. Ivgi heeft problemen om de bal te vangen. Warnas is nu in balbezit. Warnas haalt uit met een fantastische trap. Samolej probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husiaria Słonzi AFC 55%, F.C wampiry 45%.
Husiaria Słonzi AFC - F.C wampiry 1:2