Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0121
  • Stadion: Zelki Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3012
Zelki RTS Radzio
Normal Tactiek gotowa
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 36.6
poor Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen average


8e minuut.
Izydor met een sublieme pass. Petraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petraşcu geeft de bal voor. Aprikyan is nu in balbezit. Aprikyan haalt uit met een fantastische trap. Lisek bokst de bal weg.

19e minuut.
Aprikyan geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Lisek met een harde bal richting middenveld. Petraşcu rent richting de bal. Petraşcu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Wójcicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Petraşcu met een snelle inworp. Aprikyan rent richting de bal. Aprikyan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Stefanov rent richting de bal. Stefanov passt de bal zonder na te denken. Aprikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Casciotti is nu in balbezit. Casciotti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Szymański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przybył is nu in balbezit. Met opzet legt Navegador zijn tegenspeler op de grond. Navegador krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Stefanov kopt de bal weg. Petraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejski met een sublieme pass. Stefanov rent richting de bal. Stefanov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baudone bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelki - RTS Radzio 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zelki 69%, RTS Radzio 31%.
Zelki - RTS Radzio 0:1

50e minuut.
Navegador geeft een lange en hoge pass. Baudone kopt de bal weg. Casciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Casciotti schiet op doel. Lisek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelki - RTS Radzio 0:2

53e minuut.
Juručić onderschept slim de pass. Baudone bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Burlikowski krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Stefanov kopt de bal weg. Madejski is nu in balbezit. Stefanov met een sublieme pass. Aprikyan heeft problemen om de bal te vangen. Aprikyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Aprikyan rent richting de bal. Aprikyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Baudone de bal. Casciotti rent richting de bal. Casciotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zelki - RTS Radzio 0:3

61e minuut.
Navegador onderschept slim de pass. Navegador geeft een lange en hoge pass. Aprikyan kopt de bal weg. Casciotti is nu in balbezit. Casciotti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Ipnar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

65e minuut.
Stefanov speelt de bal door. Daar is Casciotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piwnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudone verovert de bal door een tackle van achteren. Baudone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Casciotti rent richting de bal. Casciotti met een sublieme pass. Baudone rent richting de bal. Baudone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zelki - RTS Radzio 0:4

72e minuut.
Juručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Juručić verovert de bal door een tackle van achteren. Baudone rent richting de bal. Baudone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Juručić met een sublieme pass. Baudone rent richting de bal. Burlikowski rent richting de bal. Baudone onderschept slim de pass. Baudone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lisek trapt de bal weg. Stefanov kopt de bal weg. Daar is Casciotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casciotti draait met de bal, schiet en ... Lisek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Stefanov met een sublieme pass. Korbut rent richting de bal. Casciotti verovert de bal door een tackle van achteren. Baudone rent richting de bal. Baudone haalt uit met een fantastische trap. Paal! Een oude blessure zorgt ervoor dat Lisek niet meer kan verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zelki 75%, RTS Radzio 25%.
Zelki - RTS Radzio 0:4