Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pidzej team Focusie FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 21.1
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Wilczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Potoczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wilczkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rudnik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trybała verovert de bal door een tackle van achteren. Lewandowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewandowski schiet op doel. Hyjek bokst de bal weg. Paal!

25e minuut.
Rudnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewandowski is nu in balbezit. Potoczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewandowski onderschept slim de pass. Lewandowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Rudnik rent richting de bal. Trybała rent richting de bal. Rudnik verovert de bal door een tackle van achteren. Rudnik schiet op doel. Szewczyk probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mokrzycki zal de hoekschop nemen. Kajzerka rent richting de bal. Kajzerka draait met de bal, schiet en ... Trybała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pidzej team 53%, Focusie FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pidzej team - Focusie FC 0:0

49e minuut.
Lewandowski passt de bal zonder na te denken. Taczkowski rent richting de bal. Wilczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Taczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klungelig pakt Wilczkowski de bal. Taczkowski met een sublieme pass. Błachaniec rent richting de bal. Błachaniec geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bordakiewicz de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Bordakiewicz is nu in balbezit. Taczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobeszko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kobeszko krijgt een gele kaart. Taczkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Taczkowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kitłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pidzej team - Focusie FC 1:0

82e minuut.
Bordakiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Kobeszko kan de bal niet met de borst controleren. Bordakiewicz is nu in balbezit. Bordakiewicz schiet op doel. Kitłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pidzej team - Focusie FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pidzej team 50%, Focusie FC 50%.
pidzej team - Focusie FC 2:0