Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Devil Olsztynek FcAlkusy
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Stafowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stafowski met een sublieme pass. Okuniewicz geeft de bal voor. Lipień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipień schiet op doel. Zasławski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Hatłas probeert naar een medespeler te passen. Rabiński is nu in balbezit. Rabiński probeert naar een medespeler te passen. Chałaśkiewicz rent richting de bal. Chałaśkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Giżycki verovert de bal door een tackle van achteren. Giżycki probeert naar een medespeler te passen. Roztworowski rent richting de bal. Chałaśkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chałaśkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doeltrap. Sobota trapt de bal weg van het doel. Rabiński kopt de bal weg. Chałaśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałaśkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Devil Olsztynek 50%, FcAlkusy 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Black Devil Olsztynek - FcAlkusy 0:0

66e minuut.
Rogacki onderschept slim de pass. Rogacki met een sublieme pass. Alancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Redes verovert de bal door een tackle van achteren. Redes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Hałaczkiewicz is nu in balbezit. Hałaczkiewicz geeft een lange en hoge pass. Stafowski kopt de bal weg. Redes bereikt de bal nog maar net als eerste. Redes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Devil Olsztynek - FcAlkusy 1:0

89e minuut.
Giżycki rent richting de bal. Lipień rent richting de bal. Lipień met een sublieme pass. Redes bereikt de bal nog maar net als eerste. Redes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Devil Olsztynek 39%, FcAlkusy 61%.
Black Devil Olsztynek - FcAlkusy 1:0