Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS Radzio Husiaria Słonzi AFC
gotowa Tactiek Słonzi 5
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
1 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 42.7
adequate Schieten very good
weak Passen adequate
weak Verdedigen good


9e minuut.
Foret met een sublieme pass. Pawełczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawełczyk geeft een hoge lob. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Krysiuk geeft een hoge lob. Foret probeert naar een medespeler te passen. Szinetár bereikt de bal nog maar net als eerste. Zganiacz verovert de bal door een tackle van achteren. Zganiacz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Holka met een harde bal richting middenveld. Petraşcu kopt de bal weg. Szinetár bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy verovert de bal door een tackle van achteren. Saskőy haalt uit met een fantastische trap. Holka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Capetinschi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Juručić met de inworp. Baudone bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudone haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zganiacz verovert de bal door een tackle van achteren. Zganiacz met een sublieme pass. Saskőy rent richting de bal. Saskőy haalt uit met een fantastische trap. Holka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Radzio - Husiaria Słonzi AFC 0:1

45e minuut.
Saskőy rent richting de bal. Saskőy schiet op doel. Krysiuk probeert de bal aan de voet te houden. Rosas rent richting de bal. Rosas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Radzio 54%, Husiaria Słonzi AFC 46%.
RTS Radzio - Husiaria Słonzi AFC 0:1

47e minuut.
Stefanov met een sublieme pass. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal passt de bal zonder na te denken. Saskőy is nu in balbezit. Saskőy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Radzio - Husiaria Słonzi AFC 0:2

51e minuut.
Holka trapt de bal weg van het doel. Foret heeft problemen om de bal te vangen. Rosas probeert naar een medespeler te passen. Saskőy rent richting de bal. Saskőy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Lorie onderschept slim de pass. Daar is Madrigal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madrigal passt de bal met de wreef. Saskőy is nu in balbezit. Saskőy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Stefanov rent richting de bal. Madrigal verovert de bal door een tackle van achteren. Madrigal met een sublieme pass. Klungelig pakt Saskőy de bal. Saskőy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oborina komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Krysiuk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Oborina met een snelle inworp. Saskőy is nu in balbezit. Saskőy draait met de bal, schiet en ... Holka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Juručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Juručić speelt de bal door. Krysiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy verovert de bal door een tackle van achteren. Saskőy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Radzio 49%, Husiaria Słonzi AFC 51%.
RTS Radzio - Husiaria Słonzi AFC 0:2