Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Leszno RTS Radzio
Normal Tactiek gotowa
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 34.5
weak Schieten adequate
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Ciemerych bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanov verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanov probeert naar een medespeler te passen. Casciotti rent richting de bal. Casciotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Leszno - RTS Radzio 0:1

6e minuut.
Trumiński geeft een hoge lob. Kerekes heeft problemen om de bal te vangen. Kerekes passt de bal met de wreef. Casciotti is nu in balbezit. Casciotti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Stefanov kopt de bal weg. Casciotti is nu in balbezit. Kobyłko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Casciotti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Casciotti legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Luśnia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Luśnia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Stefanov is nu in balbezit. Stefanov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Casciotti de bal. Aprikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprikyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Stefanov onderschept slim de pass. Stefanov passt de bal zonder na te denken. Baudone bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudone haalt uit met een fantastische trap. Luśnia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Leszno - RTS Radzio 0:2

23e minuut.
Pikuś kopt de bal weg. Stencel is nu in balbezit. Stencel met een sublieme pass. Casciotti rent richting de bal. Casciotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Leszno - RTS Radzio 0:3

31e minuut.
Navegador is nu in balbezit. Navegador geeft een lange en hoge pass. Casciotti is nu in balbezit. Casciotti haalt uit met een fantastische trap. Luśnia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Leszno - RTS Radzio 0:4

40e minuut.
Navegador zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stefanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanov geeft een hoge lob. Baudone rent richting de bal. Baudone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Szluga geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aprikyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Casciotti heeft problemen om de bal te vangen. Casciotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Leszno - RTS Radzio 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Leszno 77%, RTS Radzio 23%.
KS Leszno - RTS Radzio 0:5

47e minuut.
Luśnia met een harde bal richting middenveld. Navegador kopt de bal weg. Casciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudone rent richting de bal. Baudone schiet op doel. Paal!

51e minuut.
Navegador speelt de bal door. Baudone rent richting de bal. Baudone passt de bal in één keer door. Casciotti rent richting de bal. Casciotti schiet op doel. Luśnia bokst de bal weg. Baudone rent richting de bal. Baudone draait met de bal, schiet en ... Luśnia probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pikuś passt de bal zonder na te denken. Stefanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanov passt de bal in één keer door. Baudone bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudone draait met de bal, schiet en ... Luśnia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Baudone geeft de bal voor. Daar is Stefanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciemerych rent richting de bal. Casciotti onderschept slim de pass. Casciotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Pikuś geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Aprikyan de bal onder controle te krijgen. Casciotti rent richting de bal. Casciotti draait met de bal, schiet en ... Luśnia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Leszno - RTS Radzio 0:6

77e minuut.
Ciemerych speelt de bal door. Olszowy heeft problemen om de bal te vangen. Stencel rent richting de bal. Baudone is nu in balbezit. Baudone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Leszno 84%, RTS Radzio 16%.
KS Leszno - RTS Radzio 0:6