Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD MARBELLA SICARIO pidzej team
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten slecht
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Nastula heeft problemen om de bal te vangen. Nastula speelt de bal door. Bordakiewicz rent richting de bal. Daar is Bordakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordakiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Regulasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Regulasiewicz passt de bal in één keer door. Grzyb probeert naar een medespeler te passen. Gut rent richting de bal. Gut draait met de bal, schiet en ... Hyjek bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Grala bereikt de bal nog maar net als eerste. Taczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Taczkowski passt de bal zonder na te denken. Bordakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordakiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mikita bereikt de bal nog maar net als eerste. Foks is nu in balbezit. Foks geeft de bal voor. Ciemny bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemny draait met de bal, schiet en ... Hyjek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Gut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD MARBELLA SICARIO 52%, pidzej team 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CD MARBELLA SICARIO - pidzej team 0:0

52e minuut.
Regulasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regulasiewicz speelt de bal door. Grzyb speelt de bal door. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mikita probeert naar een medespeler te passen. Regulasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Taczkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Taczkowski krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Brzóska geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Langowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzyb is nu in balbezit. Grzyb geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
CD MARBELLA SICARIO - pidzej team 1:0

72e minuut.
Regulasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regulasiewicz geeft een hoge lob. Inworp. Nastula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taczkowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Taczkowski rent richting de bal. Regulasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Regulasiewicz geeft de bal voor. Daar is Langowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Grala heeft problemen om de bal te vangen. Taczkowski rent richting de bal. Grala bereikt de bal nog maar net als eerste. Taczkowski onderschept slim de pass. Taczkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD MARBELLA SICARIO 41%, pidzej team 59%.
CD MARBELLA SICARIO - pidzej team 1:0