Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Devil Olsztynek To Jest Zbir
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Karczmarzyk is nu in balbezit. Krzywania bereikt de bal nog maar net als eerste. Redes verovert de bal door een tackle van achteren. Redes schiet op doel. Na een snelle pass probeert Odzimkowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hałaczkiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Krzywania de bal. Redes rent richting de bal. Redes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Nagiel passt de bal in één keer door. Pielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafowski is nu in balbezit. Pielak verovert de bal door een tackle van achteren. Pielak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pielak onderschept slim de pass. Kwast rent richting de bal. Hachorek onderschept slim de pass. Pielak verovert de bal door een tackle van achteren. Pielak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Devil Olsztynek - To Jest Zbir 0:1

34e minuut.
Ligęza speelt de bal door. Stafowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafowski passt de bal met de wreef. Redes bereikt de bal nog maar net als eerste. Redes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pielak is nu in balbezit. Wojnicki rent richting de bal. Pielak verovert de bal door een tackle van achteren. Kwast is nu in balbezit. Kwast haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Devil Olsztynek 49%, To Jest Zbir 51%.
Black Devil Olsztynek - To Jest Zbir 0:1

63e minuut.
Ligęza bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ligęza met een snelle inworp. Pielak rent richting de bal. Pielak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Roztworowski geeft een hoge lob. Redes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek rent richting de bal. Redes bereikt de bal nog maar net als eerste. Redes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sędek onderschept slim de pass. Dyrek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karczmarzyk. Karczmarzyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Devil Olsztynek 55%, To Jest Zbir 45%.
Black Devil Olsztynek - To Jest Zbir 0:1