Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Prosna W-ow Tiger Olsztyn
Normal Tactiek 433
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 45.4
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Detyniecki met een harde bal richting middenveld. Portillo kopt de bal weg. Klungelig pakt Frassinelli de bal. Frassinelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruivo geeft een lange en hoge pass. Bakuń probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drăgoescu is nu in balbezit. Drăgoescu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kisiov probeert de bal aan de voet te houden. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas probeert naar een medespeler te passen. Rołka rent richting de bal. Rołka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Portillo met een sublieme pass. Ruivo rent richting de bal. Ruivo geeft een hoge lob. Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Portillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portillo geeft de bal voor. Daar is Malarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frassinelli is nu in balbezit. Frassinelli haalt uit met een fantastische trap. Wojciulewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Kisiov rent richting de bal. Kisiov geeft een hoge lob. Frassinelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Prosna W-ow - Tiger Olsztyn 0:1

32e minuut.
Malarski geeft een hoge lob. Häfliger kopt de bal weg. Daar is Bakuń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Prosna W-ow - Tiger Olsztyn 0:2

34e minuut.
Ruivo rent richting de bal. Bakuń begaat een overtreding. Ruivo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kisiov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Frassinelli rent richting de bal. Frassinelli haalt uit met een fantastische trap. Wojciulewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Prosna W-ow - Tiger Olsztyn 0:3

36e minuut.
Jarosiewicz kopt de bal weg. Frassinelli rent richting de bal. Frassinelli passt de bal zonder na te denken. Drăgoescu is nu in balbezit. Drăgoescu draait met de bal, schiet en ... Wojciulewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Frassinelli is nu in balbezit. Frassinelli passt de bal in één keer door. Häfliger rent richting de bal. Häfliger haalt uit met een fantastische trap. Wojciulewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Portillo speelt de bal door. Frassinelli rent richting de bal. Drăgoescu rent richting de bal. Drăgoescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Prosna W-ow - Tiger Olsztyn 0:4

44e minuut.
Stoltmann kan de bal niet met de borst controleren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kisiov met de inworp. Daar is Häfliger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Häfliger haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Prosna W-ow 68%, Tiger Olsztyn 32%.
WKS Prosna W-ow - Tiger Olsztyn 0:4

46e minuut.
Stere is nu in balbezit. Stere passt de bal in één keer door. Drăgoescu met een sublieme pass. Frassinelli rent richting de bal. Frassinelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Chorševas onderschept slim de pass. Chorševas met een sublieme pass. Frassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassinelli schiet op doel. Wojciulewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Frassinelli is nu in balbezit. Frassinelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Prosna W-ow - Tiger Olsztyn 0:5

59e minuut.
Ruivo geeft een lange en hoge pass. Chorševas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorševas passt de bal in één keer door. Drăgoescu is nu in balbezit. Drăgoescu draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Chorševas met de inworp. Drăgoescu rent richting de bal. Drăgoescu geeft een hoge lob. Frassinelli springt en kopt de bal. Wojciulewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Prosna W-ow - Tiger Olsztyn 0:6

62e minuut.
Ruivo verovert de bal door een tackle van achteren. Bakuń rent richting de bal. Ruivo verovert de bal door een tackle van achteren. Ruivo geeft een hoge lob. Detyniecki heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frassinelli is nu in balbezit. Frassinelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Jarosiewicz kopt de bal weg. Frassinelli rent richting de bal. Häfliger rent richting de bal. Frassinelli is nu in balbezit. Frassinelli draait met de bal, schiet en ... Wojciulewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Prosna W-ow - Tiger Olsztyn 0:7

66e minuut.
Ruivo met een snelle inworp. Portillo rent richting de bal. Portillo geeft de bal voor. Frassinelli is nu in balbezit. Frassinelli haalt uit met een fantastische trap. Wojciulewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Häfliger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Häfliger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Prosna W-ow - Tiger Olsztyn 0:8

73e minuut.
Klungelig pakt Drăgoescu de bal. Podleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Portillo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

77e minuut.
Żbikowski is nu in balbezit. Chorševas geeft een hoge lob. Drăgoescu is nu in balbezit. Drăgoescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Prosna W-ow - Tiger Olsztyn 0:9

81e minuut.
Häfliger speelt de bal door. Ruivo rent richting de bal. Ruivo passt de bal zonder na te denken. Frassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassinelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Prosna W-ow - Tiger Olsztyn 0:10

83e minuut.
Doeltrap. Wojciulewicz trapt de bal weg. Bagietas kopt de bal weg. Frassinelli rent richting de bal. Frassinelli haalt uit met een fantastische trap. Wojciulewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Drăgoescu is nu in balbezit. Drăgoescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Prosna W-ow - Tiger Olsztyn 0:11

84e minuut.
Malarski geeft een hoge lob. Häfliger is nu in balbezit. Häfliger geeft een lange en hoge pass. Frassinelli rent richting de bal. Frassinelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Prosna W-ow - Tiger Olsztyn 0:12

88e minuut.
Häfliger verovert de bal door een tackle van achteren. Häfliger met een sublieme pass. Wojciulewicz probeert naar een medespeler te passen. Jarosiewicz kopt de bal weg. Ruivo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Doeltrap. Wojciulewicz trapt de bal weg van het doel. Ruivo kopt de bal weg. Häfliger rent richting de bal. Häfliger geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bakuń rent richting de bal. Drăgoescu onderschept slim de pass. Drăgoescu probeert naar een medespeler te passen. Frassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassinelli schiet op doel. Wojciulewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Prosna W-ow - Tiger Olsztyn 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Prosna W-ow 73%, Tiger Olsztyn 27%.
WKS Prosna W-ow - Tiger Olsztyn 0:13