Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Er87 Team MKS Święta Katarzyna
Normal Tactiek 532
46% Balbezit 54%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Walinięty met de inworp. Muchomorek is nu in balbezit. Muchomorek geeft de bal voor. Groń heeft problemen om de bal te vangen. Groń haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Er87 Team - MKS Święta Katarzyna 1:0

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Domecki de bal onder controle te krijgen. Bronkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchomorek speelt de bal door. Groń rent richting de bal. Groń haalt uit met een fantastische trap. Paal!

6e minuut.
Domecki is nu in balbezit. Domecki geeft een hoge lob. Inworp. Walinięty met een snelle inworp. Muchomorek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Wdowczyk met een sublieme pass. Giesa rent richting de bal. Giesa passt de bal in één keer door. Groń bereikt de bal nog maar net als eerste. Groń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Er87 Team - MKS Święta Katarzyna 2:0

15e minuut.
Bronkowski rent richting de bal. Adamczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamczuk passt de bal in één keer door. Atłachowicz is nu in balbezit. Atłachowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kurczab rent richting de bal. Muchomorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchomorek passt de bal in één keer door. Giesa rent richting de bal. Giesa geeft een lange en hoge pass. Syposz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Groń rent richting de bal. Groń draait met de bal, schiet en ... Syposz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Er87 Team - MKS Święta Katarzyna 3:0

38e minuut.
Walinięty rent richting de bal. Wdowczyk onderschept slim de pass. Sędziak probeert naar een medespeler te passen. Atłachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Atłachowicz schiet op doel. Miros bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Er87 Team 32%, MKS Święta Katarzyna 68%.
Er87 Team - MKS Święta Katarzyna 3:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walinięty met de inworp. Muchomorek rent richting de bal. Muchomorek schiet op doel. Giesa kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Wąsowski passt de bal met de wreef. Muchomorek rent richting de bal. Muchomorek passt de bal met de wreef. Groń rent richting de bal. Groń haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Bronkowski geeft een lange en hoge pass. Gutowski rent richting de bal. Gutowski met een sublieme pass. Adamczuk is nu in balbezit. Adamczuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Cieciak is nu in balbezit. Atłachowicz onderschept slim de pass. Bober legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Atłachowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Adamczuk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Wichert onderschept slim de pass. Wichert geeft de bal voor. Wołyniec probeert de bal aan de voet te houden. Groń is nu in balbezit. Groń schiet op doel. Syposz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Er87 Team 51%, MKS Święta Katarzyna 49%.
Er87 Team - MKS Święta Katarzyna 3:0