Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FreeStylers F.C. FC jowisza
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Zdylewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurcewicz rent richting de bal. Tandecki is nu in balbezit. Zdylewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdylewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cichy rent richting de bal. Politankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Rzepka rent richting de bal. Pacuda is nu in balbezit. Pacuda geeft een lange en hoge pass. Malitka bokst de bal weg.

37e minuut.
Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandecki passt de bal zonder na te denken. Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rzepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo onderschept slim de pass. Wielgo passt de bal zonder na te denken. Kasprzak rent richting de bal. Kasprzak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Tandecki rent richting de bal. Wielgo probeert naar een medespeler te passen. Szczupak rent richting de bal. Zdylewicz onderschept slim de pass. Zdylewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FreeStylers F.C. 49%, FC jowisza 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FreeStylers F.C. - FC jowisza 0:0

50e minuut.
Karalus speelt de bal door. Wielgo rent richting de bal. Wielgo passt de bal met de wreef. Tandecki is nu in balbezit. Tandecki haalt uit met een fantastische trap. Wieczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Rzepka is nu in balbezit. Pacuda onderschept slim de pass. Pacuda passt de bal in één keer door. Kasprzak rent richting de bal. Kasprzak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tandecki rent richting de bal. Tandecki probeert naar een medespeler te passen. Kurcewicz is nu in balbezit. Zdylewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zdylewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Kupcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupcik geeft een hoge lob. Zdylewicz is nu in balbezit. Zdylewicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gruba de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FreeStylers F.C. - FC jowisza 1:0

90e minuut.
Rzepka heeft problemen om de bal te vangen. Kasprzak is nu in balbezit. Karalus verovert de bal door een tackle van achteren. Pacuda onderschept slim de pass. Pacuda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FreeStylers F.C. - FC jowisza 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FreeStylers F.C. 34%, FC jowisza 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FreeStylers F.C. - FC jowisza 1:1