Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tiger Olsztyn Fc Zieloni 1985
433 Tactiek 442
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
27 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 35
very good Schieten adequate
adequate Passen average
good Verdedigen average


10e minuut.
Massé met een sublieme pass. Drăgoescu kopt de bal weg. Daar is Frassinelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Häfliger bereikt de bal nog maar net als eerste. Häfliger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Massé trapt de bal weg. Laterza rent richting de bal. Laterza met een sublieme pass. Montes rent richting de bal. Montes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Drăgoescu onderschept slim de pass. Drăgoescu met een sublieme pass. Ruivo met een sublieme pass. Frassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassinelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Zarycki controleert de bal met de borst. Laterza met een sublieme pass. Urvieh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Montes de bal. Montes haalt uit met een fantastische trap. Brown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Pikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikić geeft een hoge lob. Frassinelli kopt de bal weg. Drăgoescu rent richting de bal. Drăgoescu haalt uit met een fantastische trap. Massé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Ociepa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chorševas met een snelle inworp. Drăgoescu geeft een lange en hoge pass. Frassinelli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pikić met een sublieme pass. Drăgoescu rent richting de bal. Drăgoescu passt de bal in één keer door. Frassinelli is nu in balbezit. Frassinelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Jarosiewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Urvieh met de inworp. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ruivo rent richting de bal. Ruivo geeft een lange en hoge pass. Pasik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frassinelli is nu in balbezit. Frassinelli draait met de bal, schiet en ... Massé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Häfliger rent richting de bal. Frassinelli is nu in balbezit. Frassinelli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - Fc Zieloni 1985 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiger Olsztyn 32%, Fc Zieloni 1985 68%.
Tiger Olsztyn - Fc Zieloni 1985 1:0

49e minuut.
Kisiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisiov passt de bal in één keer door. Biesicki is nu in balbezit. Häfliger verovert de bal door een tackle van achteren. Häfliger passt de bal met de wreef. Massé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Frassinelli rent richting de bal. Frassinelli haalt uit met een fantastische trap. Massé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - Fc Zieloni 1985 2:0

51e minuut.
Frassinelli rent richting de bal. Quevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Quevedo speelt de bal door. Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes haalt uit met een fantastische trap. Brown verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Drăgoescu geeft een hoge lob. Frassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Häfliger bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassinelli is nu in balbezit. Frassinelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Inworp. Kisiov met de inworp. Pasik onderschept slim de pass. Frassinelli is nu in balbezit. Frassinelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Biesicki is nu in balbezit. Häfliger verovert de bal door een tackle van achteren. Frassinelli is nu in balbezit. Frassinelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - Fc Zieloni 1985 3:0

73e minuut.
Pikić geeft de bal voor. Häfliger rent richting de bal. Frassinelli rent richting de bal. Häfliger is nu in balbezit. Häfliger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - Fc Zieloni 1985 4:0

77e minuut.
Daar is Folgheraiter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Häfliger is nu in balbezit. Häfliger passt de bal in één keer door. Frassinelli is nu in balbezit. Frassinelli draait met de bal, schiet en ... Massé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - Fc Zieloni 1985 5:0

78e minuut.
Lucius rent richting de bal. Inworp. Chorševas met een snelle inworp. Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Drăgoescu heeft problemen om de bal te vangen. Lucius bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chorševas zal de hoekschop nemen. Frassinelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Massé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Ociepa trapt de bal weg van het doel. Laterza controleert de bal met de borst. Zarycki speelt de bal door. Klungelig pakt Drăgoescu de bal. Drăgoescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - Fc Zieloni 1985 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiger Olsztyn 36%, Fc Zieloni 1985 64%.
Tiger Olsztyn - Fc Zieloni 1985 6:0