Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Prosna W-ow K.S. Polonia
Normal Tactiek 5-3-1-1 W
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 47.7
slecht Schieten goed
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Malarski verovert de bal door een tackle van achteren. Malarski geeft een hoge lob. Guentzel speelt de bal door. Daar is Piosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piosik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Musiałek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hoftun de bal. Detyniecki rent richting de bal. Hoftun is nu in balbezit. Piosik is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Piosik rent richting de bal. Piosik probeert naar een medespeler te passen. Hoftun is nu in balbezit. Hoftun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Prosna W-ow - K.S. Polonia 0:1

16e minuut.
Borogovac geeft een lange en hoge pass. Piosik probeert de bal met de borst te controleren. Piosik geeft een lange en hoge pass. Hoftun is nu in balbezit. Hoftun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Inworp. Deląg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piosik probeert naar een medespeler te passen. Hoftun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoftun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Prosna W-ow - K.S. Polonia 0:2

27e minuut.
Borogovac onderschept slim de pass. Borogovac geeft een lange en hoge pass. Kimmel kopt de bal weg. Piosik is nu in balbezit. Piosik geeft een lange en hoge pass. Wojciulewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Malarski de bal. Hoftun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoftun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Prosna W-ow - K.S. Polonia 0:3

30e minuut.
Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik met een sublieme pass. Kimmel rent richting de bal. Kimmel geeft de bal voor. Hoftun springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Prosna W-ow - K.S. Polonia 0:4

44e minuut.
Kuźniewski rent richting de bal. Kędzior is nu in balbezit. Kędzior geeft een lange en hoge pass. Hoftun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoftun schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Prosna W-ow 81%, K.S. Polonia 19%.
WKS Prosna W-ow - K.S. Polonia 0:4

49e minuut.
Deląg met een snelle inworp. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Podleski begaat een overtreding. Podleski krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Bakuń geeft de bal voor. Musiałek is nu in balbezit. Musiałek geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Malarski de bal onder controle te krijgen. Hoftun is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Deląg de bal. Podleski rent richting de bal. Piosik verovert de bal door een tackle van achteren. Hoftun is nu in balbezit. Hoftun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Prosna W-ow - K.S. Polonia 0:5

83e minuut.
Wojciulewicz met een harde bal richting middenveld. Kimmel kopt de bal weg. Daar is Kędzior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoftun is nu in balbezit. Hoftun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Podleski kan de bal niet met de borst controleren. Hoftun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoftun haalt uit met een fantastische trap. Wojciulewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Malarski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barbadillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoftun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoftun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Prosna W-ow 78%, K.S. Polonia 22%.
WKS Prosna W-ow - K.S. Polonia 0:5