Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0122
  • Stadion: kabaret Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2745
kabaret FC jowisza
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Kubizna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubizna passt de bal zonder na te denken. Pieczara speelt de bal door. Łabuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabuś schiet op doel. Wieczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Wielgo speelt de bal door. Kasprzak is nu in balbezit. Kochański speelt de bal door. Kasprzak rent richting de bal. Kasprzak schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Goździejewski kopt de bal weg. Daar is Łabuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabuś onderschept slim de pass. Łabuś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Stasiorowski trapt de bal weg van het doel. Goździejewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurcewicz de bal. Łabuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabuś schiet op doel. Wieczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kabaret 40%, FC jowisza 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kabaret - FC jowisza 0:0

47e minuut.
Strojek rent richting de bal. Strojek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Łabuś de bal. Łabuś haalt uit met een fantastische trap. Wieczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kabaret - FC jowisza 1:0

54e minuut.
Kasprzak onderschept slim de pass. Kubizna verovert de bal door een tackle van achteren. Pacuda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pacuda krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Pyziak probeert naar een medespeler te passen. Pacuda rent richting de bal. Kasprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprzak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Zygarlicki speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pyziak met een snelle inworp. Pacuda probeert de bal met de borst te controleren. Pacuda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Chołoniewski speelt de bal door. Kasprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacuda rent richting de bal. Kasprzak rent richting de bal. Kasprzak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kabaret - FC jowisza 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kabaret 49%, FC jowisza 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kabaret - FC jowisza 1:1