Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka Tiger Olsztyn
433 Tactiek 433
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 45
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Załuski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ochódzki de bal. Samborski rent richting de bal. Häfliger onderschept slim de pass. Häfliger schiet op doel. Hałabura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Ruivo speelt de bal door. Frassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Häfliger is nu in balbezit. Frassinelli rent richting de bal. Frassinelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Tiger Olsztyn 0:1

7e minuut.
Chorševas probeert naar een medespeler te passen. Drăgoescu rent richting de bal. Drăgoescu met een sublieme pass. Frassinelli rent richting de bal. Frassinelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Ochódzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Häfliger rent richting de bal. Häfliger met een sublieme pass. Frassinelli is nu in balbezit. Frassinelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Daar is Drăgoescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgoescu kopt de bal weg. Frassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Häfliger bereikt de bal nog maar net als eerste. Häfliger probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Aniszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Aniszewski geeft een lange en hoge pass. Pikić probeert naar een medespeler te passen. Chorševas is nu in balbezit. Chorševas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Häfliger bereikt de bal nog maar net als eerste. Häfliger schiet op doel. Hałabura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Tiger Olsztyn 0:2

16e minuut.
Frassinelli met een sublieme pass. Portillo is nu in balbezit. Portillo passt de bal met de wreef. Häfliger rent richting de bal. Häfliger schiet op doel. Hałabura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Tiger Olsztyn 0:3

19e minuut.
Ruivo is nu in balbezit. Ruivo passt de bal in één keer door. Frassinelli is nu in balbezit. Häfliger is nu in balbezit. Häfliger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Tiger Olsztyn 0:4

20e minuut.
Kuler rent richting de bal. Drăgoescu onderschept slim de pass. Drăgoescu probeert naar een medespeler te passen. Häfliger rent richting de bal. Häfliger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Tiger Olsztyn 0:5

24e minuut.
Portillo passt de bal zonder na te denken. Häfliger bereikt de bal nog maar net als eerste. Häfliger met een sublieme pass. Frassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassinelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Drăgoescu is nu in balbezit. Frassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu is nu in balbezit. Drăgoescu draait met de bal, schiet en ... Aniszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ruivo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Frassinelli krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zachwyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo onderschept slim de pass. Portillo passt de bal in één keer door. Häfliger bereikt de bal nog maar net als eerste. Häfliger schiet op doel. Hałabura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Frassinelli is nu in balbezit. Frassinelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Tiger Olsztyn 0:6

34e minuut.
Kuler rent richting de bal. Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Drăgoescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgoescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Brown trapt de bal weg. Frassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassinelli met een sublieme pass. Häfliger is nu in balbezit. Häfliger schiet op doel. Hałabura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Tiger Olsztyn 0:7

38e minuut.
Chorševas kopt de bal weg. Daar is Häfliger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frassinelli is nu in balbezit. Daar is Frassinelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frassinelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Chorševas kopt de bal weg. Klungelig pakt Drăgoescu de bal. Drăgoescu passt de bal met de wreef. Frassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassinelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Tiger Olsztyn 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Dąb Dąbrowa Białostocka 73%, Tiger Olsztyn 27%.
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Tiger Olsztyn 0:8

46e minuut.
Samborski is nu in balbezit. Drăgoescu onderschept slim de pass. Drăgoescu probeert naar een medespeler te passen. Häfliger is nu in balbezit. Häfliger geeft een lange en hoge pass. Hałabura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Frassinelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Tiger Olsztyn 0:9

48e minuut.
Klungelig pakt Häfliger de bal. Häfliger passt de bal zonder na te denken. Drăgoescu rent richting de bal. Drăgoescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Tiger Olsztyn 0:10

53e minuut.
Häfliger heeft problemen om de bal te vangen. Häfliger geeft de bal voor. Aniszewski heeft problemen om de bal te vangen. Drăgoescu is nu in balbezit. Drăgoescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Tiger Olsztyn 0:11

55e minuut.
Barański geeft een hoge lob. Chorševas kopt de bal weg. Klungelig pakt Samborski de bal. Frassinelli rent richting de bal. Frassinelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Portillo kopt de bal weg. Drăgoescu rent richting de bal. Drăgoescu met een sublieme pass. Frassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassinelli schiet op doel. Hałabura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Samborski geeft de bal voor. Klungelig pakt Jarosiewicz de bal. Jarosiewicz probeert naar een medespeler te passen. Häfliger bereikt de bal nog maar net als eerste. Häfliger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Tiger Olsztyn 0:12

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chorševas met de inworp. Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu geeft een lange en hoge pass. Häfliger springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Jarosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Portillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portillo speelt de bal door. Häfliger is nu in balbezit. Häfliger draait met de bal, schiet en ... Hałabura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Frassinelli de bal. Frassinelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Tiger Olsztyn 0:13

64e minuut.
Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu passt de bal met de wreef. Frassinelli is nu in balbezit. Frassinelli draait met de bal, schiet en ... Hałabura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Tiger Olsztyn 0:14

66e minuut.
Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassinelli onderschept slim de pass. Frassinelli speelt de bal door. Häfliger bereikt de bal nog maar net als eerste. Häfliger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hałabura met een harde bal richting middenveld. Portillo kopt de bal weg. Häfliger rent richting de bal. Häfliger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Tiger Olsztyn 0:15

68e minuut.
Kisiov passt de bal zonder na te denken. Ruivo rent richting de bal. Ruivo geeft een lange en hoge pass. Frassinelli rent richting de bal. Frassinelli draait met de bal, schiet en ... Hałabura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Tiger Olsztyn 0:16

73e minuut.
Chorševas speelt de bal door. Drăgoescu is nu in balbezit. Drăgoescu passt de bal met de wreef. Häfliger is nu in balbezit. Häfliger haalt uit met een fantastische trap. Hałabura bokst de bal weg.

74e minuut.
Jarosiewicz onderschept slim de pass. Daar is Portillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portillo speelt de bal door. Häfliger rent richting de bal. Häfliger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ochódzki heeft problemen om de bal te vangen. Häfliger is nu in balbezit. Häfliger passt de bal met de wreef. Frassinelli rent richting de bal. Frassinelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Tiger Olsztyn 0:17

78e minuut.
Drăgoescu rent richting de bal. Frassinelli rent richting de bal. Aniszewski rent richting de bal. Frassinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Frassinelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Samborski is nu in balbezit. Portillo onderschept slim de pass. Portillo probeert naar een medespeler te passen. Drăgoescu is nu in balbezit. Drăgoescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Häfliger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Häfliger passt de bal zonder na te denken. Drăgoescu rent richting de bal. Frassinelli rent richting de bal. Frassinelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Tiger Olsztyn 0:18

84e minuut.
Frassinelli draait met de bal, schiet en ... Hałabura met een sublieme pass. Portillo kopt de bal weg. Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Portillo rent richting de bal. Portillo passt de bal met de wreef. Ruivo is nu in balbezit. Ruivo geeft de bal voor. Barański kopt de bal weg. Hałabura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Kubowicz met een sublieme pass. Jarosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiewicz geeft een hoge lob. Drăgoescu is nu in balbezit. Drăgoescu schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Dąb Dąbrowa Białostocka 84%, Tiger Olsztyn 16%.
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Tiger Olsztyn 0:18