Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Święta Katarzyna AII
532 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Adamczuk probeert naar een medespeler te passen. Judek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wdowczyk. Wdowczyk krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Judek raakt geblesseerd tijdens het duel. Święcki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Wołyniec de bal. Walczyński is nu in balbezit. Walczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Święta Katarzyna - AII 0:1

8e minuut.
Walczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Walczyński passt de bal zonder na te denken. Bystrzycki is nu in balbezit. Bystrzycki haalt uit met een fantastische trap. Syposz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Święta Katarzyna - AII 0:2

10e minuut.
Żyluk passt de bal zonder na te denken. Bystrzycki rent richting de bal. Bystrzycki speelt de bal door. Walczyński rent richting de bal. Walczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Wars speelt de bal door. Bystrzycki rent richting de bal. Bystrzycki probeert naar een medespeler te passen. Walczyński is nu in balbezit. Walczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Święta Katarzyna - AII 0:3

28e minuut.
Judek verovert de bal door een tackle van achteren. Judek geeft de bal voor. Walczyński kopt de bal weg. Żyluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyluk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bronkowski geeft een lange en hoge pass. Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Walczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Święta Katarzyna 57%, AII 43%.
MKS Święta Katarzyna - AII 0:3

47e minuut.
Bochnia is nu in balbezit. Atłachowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Atłachowicz passt de bal met de wreef. Adamczuk is nu in balbezit. Adamczuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Judek geeft de bal voor. Klungelig pakt Stańczak de bal. Kurczab met een sublieme pass. Daar is Żyluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żyluk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Żyluk met een sublieme pass. Łyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wdowczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Atłachowicz is nu in balbezit. Atłachowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bochnia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bystrzycki de bal. Bystrzycki probeert naar een medespeler te passen. Walczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczyński haalt uit met een fantastische trap. Syposz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Święta Katarzyna - AII 0:4

83e minuut.
Atłachowicz rent richting de bal. Atłachowicz geeft een hoge lob. Grenda kan de bal niet met de borst controleren. Adamczuk is nu in balbezit. Adamczuk haalt uit met een fantastische trap. Walczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Walczuk speelt de bal door. Daar is Wdowczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamczuk rent richting de bal. Adamczuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Święta Katarzyna 31%, AII 69%.
MKS Święta Katarzyna - AII 0:4