Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Święta Katarzyna Fc Zieloni 1985
532 Tactiek 442
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 36.2
unsatisfactory Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Domecki kan de bal niet met de borst controleren. Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes met een sublieme pass. Klungelig pakt Quevedo de bal. Quevedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Święta Katarzyna - Fc Zieloni 1985 0:1

6e minuut.
Turoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Atłachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Atłachowicz passt de bal zonder na te denken. Adamczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamczuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Wars met een sublieme pass. Stańczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo onderschept slim de pass. Quevedo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Święta Katarzyna - Fc Zieloni 1985 0:2

15e minuut.
Wołyniec is nu in balbezit. Wołyniec geeft een lange en hoge pass. Folgheraiter kopt de bal weg. Quevedo rent richting de bal. Quevedo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Massé trapt de bal weg. Wdowczyk rent richting de bal. Turoni verovert de bal door een tackle van achteren. Montes rent richting de bal. Montes passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Święta Katarzyna 55%, Fc Zieloni 1985 45%.
MKS Święta Katarzyna - Fc Zieloni 1985 0:2

47e minuut.
Turoni is nu in balbezit. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Turoni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Montes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Atłachowicz is nu in balbezit. Folgheraiter onderschept slim de pass. Folgheraiter passt de bal met de wreef. Montes rent richting de bal. Montes schiet op doel. Paal! Quevedo rent richting de bal. Quevedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Domecki trapt de bal weg van het doel. Adamczuk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Folgheraiter. Folgheraiter krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Laterza geeft de bal voor. Daar is Domecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montes verovert de bal door een tackle van achteren. Montes haalt uit met een fantastische trap. Syposz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Święta Katarzyna - Fc Zieloni 1985 0:3

59e minuut.
Domecki speelt de bal door. Laterza bereikt de bal nog maar net als eerste. Laterza passt de bal in één keer door. Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Wars passt de bal met de wreef. Laterza met een sublieme pass. Wdowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wdowczyk geeft een lange en hoge pass. Atłachowicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klungelig pakt Domecki de bal. Turoni rent richting de bal. Turoni probeert naar een medespeler te passen. Quevedo rent richting de bal. Quevedo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Folgheraiter rent richting de bal. Atłachowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Atłachowicz passt de bal zonder na te denken. Adamczuk is nu in balbezit. Adamczuk haalt uit met een fantastische trap. Massé bokst de bal weg.

77e minuut.
Turoni rent richting de bal. Turoni probeert naar een medespeler te passen. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo haalt uit met een fantastische trap. Syposz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Święta Katarzyna - Fc Zieloni 1985 0:4

83e minuut.
Folgheraiter geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Domecki de bal onder controle te krijgen. Montes is nu in balbezit. Montes schiet op doel. Syposz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Święta Katarzyna - Fc Zieloni 1985 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Święta Katarzyna 46%, Fc Zieloni 1985 54%.
MKS Święta Katarzyna - Fc Zieloni 1985 0:5