Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tiger Olsztyn FC jowisza
433 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
39 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 20.7
solid Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Portillo speelt de bal door. Frassinelli is nu in balbezit. Frassinelli passt de bal zonder na te denken. Drăgoescu rent richting de bal. Drăgoescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 1:0

8e minuut.
Häfliger bereikt de bal nog maar net als eerste. Häfliger passt de bal met de wreef. Frassinelli rent richting de bal. Frassinelli haalt uit met een fantastische trap. Wieczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Drăgoescu is nu in balbezit. Drăgoescu passt de bal met de wreef. Häfliger is nu in balbezit. Frassinelli rent richting de bal. Frassinelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 2:0

12e minuut.
Kasprzak rent richting de bal. Portillo is nu in balbezit. Portillo passt de bal met de wreef. Frassinelli is nu in balbezit. Frassinelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 3:0

16e minuut.
Drăgoescu rent richting de bal. Drăgoescu passt de bal zonder na te denken. Häfliger bereikt de bal nog maar net als eerste. Häfliger draait met de bal, schiet en ... Wieczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 4:0

21e minuut.
Pikić kopt de bal weg. Portillo geeft een lange en hoge pass. Drăgoescu kopt de bal weg. Häfliger rent richting de bal. Häfliger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 5:0

23e minuut.
Häfliger is nu in balbezit. Häfliger passt de bal met de wreef. Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu schiet op doel. Wieczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Doeltrap. Gruba trapt de bal weg van het doel. Portillo kopt de bal weg. Drăgoescu is nu in balbezit. Drăgoescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 6:0

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Zarycki de bal onder controle te krijgen. Portillo rent richting de bal. Misiewicz begaat een overtreding. Misiewicz krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Wieczyński trapt de bal weg van het doel. Portillo is nu in balbezit. Portillo passt de bal in één keer door. Frassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassinelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Frassinelli de bal. Gruba is nu in balbezit. Drăgoescu rent richting de bal. Drăgoescu haalt uit met een fantastische trap. Gruba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zarycki rent richting de bal. Zarycki geeft de bal voor. Daar is Gruba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassinelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kurcewicz met een harde bal richting middenveld. Timoşenco kopt de bal weg. Misiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Häfliger bereikt de bal nog maar net als eerste. Häfliger schiet op doel. Wieczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Drăgoescu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 7:0

39e minuut.
Frassinelli rent richting de bal. Met opzet legt Misiewicz zijn tegenspeler op de grond. Frassinelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Portillo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Sulikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frassinelli is nu in balbezit. Frassinelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 8:0

43e minuut.
Frassinelli heeft problemen om de bal te vangen. Frassinelli probeert naar een medespeler te passen. Häfliger bereikt de bal nog maar net als eerste. Häfliger haalt uit met een fantastische trap. Wieczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 9:0

43e minuut.
Pacuda met een sublieme pass. Daar is Kasprzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Häfliger verovert de bal door een tackle van achteren. Häfliger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiger Olsztyn 29%, FC jowisza 71%.
Tiger Olsztyn - FC jowisza 9:0

46e minuut.
Pacuda probeert naar een medespeler te passen. Kasprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Häfliger rent richting de bal. Häfliger schiet op doel. Wieczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 10:0

48e minuut.
Portillo rent richting de bal. Portillo met een sublieme pass. Häfliger bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassinelli rent richting de bal. Frassinelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Timoşenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Timoşenco probeert naar een medespeler te passen. Frassinelli rent richting de bal. Häfliger is nu in balbezit. Häfliger haalt uit met een fantastische trap. Wieczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Häfliger rent richting de bal. Zarycki probeert naar een medespeler te passen. Sulikowski rent richting de bal. Drăgoescu verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgoescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Frassinelli springt en kopt de bal. Wieczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Wielgo rent richting de bal. Häfliger onderschept slim de pass. Häfliger geeft de bal voor. Frassinelli is nu in balbezit. Frassinelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Wielgo geeft een hoge lob. Pikić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sulikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassinelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 11:0

72e minuut.
Portillo is nu in balbezit. Kasprzak rent richting de bal. Portillo rent richting de bal. Kasprzak onderschept slim de pass. Kasprzak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Doeltrap. Brown trapt de bal weg. Drăgoescu kopt de bal weg. Frassinelli rent richting de bal. Frassinelli haalt uit met een fantastische trap. Wieczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kurcewicz de bal. Frassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassinelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 12:0

77e minuut.
Oltun met een sublieme pass. Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu passt de bal met de wreef. Frassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassinelli draait met de bal, schiet en ... Wieczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Kurcewicz geeft de bal voor. Oltun is nu in balbezit. Oltun geeft een lange en hoge pass. Frassinelli is nu in balbezit. Frassinelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 13:0

82e minuut.
Pacuda rent richting de bal. Pacuda met een sublieme pass. Klungelig pakt Pyziak de bal. Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Frassinelli heeft problemen om de bal te vangen. Häfliger is nu in balbezit. Frassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Häfliger rent richting de bal. Häfliger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frassinelli rent richting de bal. Frassinelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 14:0

88e minuut.
Kasprzak met een sublieme pass. Sulikowski met een sublieme pass. Zarycki speelt de bal door. Frassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassinelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Häfliger met een sublieme pass. Daar is Frassinelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger Olsztyn - FC jowisza 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiger Olsztyn 30%, FC jowisza 70%.
Tiger Olsztyn - FC jowisza 15:0