Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Prosna W-ow AG FC Bolszewo
Normal Tactiek 523
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
22 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Bagietas schiet op doel. Szyszka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Daleki de bal. Rołka is nu in balbezit. Rołka draait met de bal, schiet en ... Szyszka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pudlik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagietas is nu in balbezit. Bagietas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Grudzień geeft een lange en hoge pass. Musio rent richting de bal. Niewczas maakt een afschuwelijke overtreding. Niewczas krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Bagietas kopt de bal weg. Rołka is nu in balbezit. Daar is Rołka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rołka haalt uit met een fantastische trap. Szyszka probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Szyszka trapt de bal weg van het doel. Bakuń rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kraśko. Kraśko krijgt een gele kaart. Bakuń raakt geblesseerd tijdens het duel. Bakuń zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tur is nu in balbezit. Rołka onderschept slim de pass. Rołka draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Prosna W-ow - AG FC Bolszewo 1:0

40e minuut.
Podleski probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niewczas. Podleski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Podleski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Prosna W-ow - AG FC Bolszewo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Prosna W-ow 49%, AG FC Bolszewo 51%.
WKS Prosna W-ow - AG FC Bolszewo 2:0

48e minuut.
Gmoch rent richting de bal. Gmoch geeft een lange en hoge pass. Deląg probeert naar een medespeler te passen. Kowalczuk is nu in balbezit. Kowalczuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Szyszka trapt de bal weg van het doel. Daar is Kaferski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rołka is nu in balbezit. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Prosna W-ow - AG FC Bolszewo 3:0

62e minuut.
Miauczyński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żbikowski met een snelle inworp. Bagietas rent richting de bal. Bagietas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kaferski rent richting de bal. Bagietas onderschept slim de pass. Bagietas probeert naar een medespeler te passen. Rołka is nu in balbezit. Rołka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bakuń onderschept slim de pass. Bakuń passt de bal in één keer door. Daleki rent richting de bal. Bagietas verovert de bal door een tackle van achteren. Bagietas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Daar is Gmoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaferski is nu in balbezit. Kaferski probeert naar een medespeler te passen. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daleki is nu in balbezit. Stoltmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudzień begaat een overtreding. Grudzień krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Rołka is nu in balbezit. Bakuń is nu in balbezit. Bakuń met een sublieme pass. Bagietas rent richting de bal. Bagietas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Prosna W-ow - AG FC Bolszewo 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Prosna W-ow 41%, AG FC Bolszewo 59%.
WKS Prosna W-ow - AG FC Bolszewo 4:0