Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kabaret Real lc
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Bartnik probeert naar een medespeler te passen. Niewierowski is nu in balbezit. Kochański rent richting de bal. Niewierowski verovert de bal door een tackle van achteren. Niewierowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Kościulek geeft de bal voor. Chechelski is nu in balbezit. Chechelski met een sublieme pass. Niewierowski rent richting de bal. Niewierowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Jarmoluk is nu in balbezit. Kubacki verovert de bal door een tackle van achteren. Kubacki met een sublieme pass. Łabuś is nu in balbezit. Łabuś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kubacki is nu in balbezit. Bartnik onderschept slim de pass. Niewierowski rent richting de bal. Niewierowski haalt uit met een fantastische trap. Stasiorowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kabaret - Real lc 0:1

28e minuut.
Golański trapt de bal weg. Kubizna kopt de bal weg. Juzala rent richting de bal. Goździejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Goździejewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
Kościulek is nu in balbezit. Kościulek geeft de bal voor. Strojek probeert de bal aan de voet te houden. Niewierowski is nu in balbezit. Niewierowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kabaret - Real lc 0:2

35e minuut.
Basałaj rent richting de bal. Basałaj geeft een hoge lob. Daar is Niewierowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niewierowski schiet op doel. Kochański probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
kabaret - Real lc 0:3

38e minuut.
Kochański geeft een hoge lob. Chechelski speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Bartnik de bal onder controle te krijgen. Niewierowski rent richting de bal. Niewierowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kabaret - Real lc 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kabaret 57%, Real lc 43%.
kabaret - Real lc 0:4

59e minuut.
Bachleda kopt de bal weg. Kołodziejski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kołodziejski passt de bal zonder na te denken. Bartnik rent richting de bal. Bartnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Strojek kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kościulek met een snelle inworp. Bartnik is nu in balbezit. Bartnik geeft een lange en hoge pass. Stasiorowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Słuszka rent richting de bal. Słuszka passt de bal zonder na te denken. Kołodziejski probeert naar een medespeler te passen. Bartnik rent richting de bal. Bartnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Strojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewierowski passt de bal zonder na te denken. Bartnik is nu in balbezit. Bartnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Łabuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachleda rent richting de bal. Basałaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bachleda raakt geblesseerd tijdens het duel. Kubacki met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kabaret 44%, Real lc 56%.
kabaret - Real lc 0:4