Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik 1948 Zabrze Red Bull Vilanova
DNO Tactiek Cerberus 2.0
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 35
very good Schieten average
good Passen weak
excellent Verdedigen adequate


7e minuut.
Souchota geeft een lange en hoge pass. Gabriele kopt de bal weg. Carrasquel heeft problemen om de bal te vangen. Kondzioł is nu in balbezit. Kondzioł haalt uit met een fantastische trap. Bohus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Carrasquel met een sublieme pass. Nicolae is nu in balbezit. Nicolae probeert naar een medespeler te passen. Malec rent richting de bal. Malec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Malec passt de bal in één keer door. Rəsuloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsuloğlu passt de bal in één keer door. Lasończyk is nu in balbezit. Lasończyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Elvestad geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nicolae zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malec rent richting de bal. Malec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik 1948 Zabrze 34%, Red Bull Vilanova 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Górnik 1948 Zabrze - Red Bull Vilanova 0:0

46e minuut.
Lasończyk passt de bal zonder na te denken. Malec heeft problemen om de bal te vangen. Rəsuloğlu rent richting de bal. Malec rent richting de bal. Malec haalt uit met een fantastische trap. Bohus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - Red Bull Vilanova 1:0

54e minuut.
Gabriele bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriele passt de bal met de wreef. Kondzioł rent richting de bal. Kondzioł draait met de bal, schiet en ... Bohus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - Red Bull Vilanova 2:0

69e minuut.
Zamfirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsuloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zamfirescu. Zamfirescu krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Kondzioł rent richting de bal. Kondzioł probeert naar een medespeler te passen. Souchota verovert de bal door een tackle van achteren. Cserhalmi rent richting de bal. Cserhalmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Buitenspel voor Malec. Goede buitenspelval van de verdediging. Souchota neemt vlug de vrije trap. Zimen probeert de bal aan de voet te houden. Casaccia is nu in balbezit. Casaccia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Souchota bereikt de bal nog maar net als eerste. Souchota geeft een lange en hoge pass. Malec probeert de bal aan de voet te houden. Lasończyk rent richting de bal. Lasończyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik 1948 Zabrze 43%, Red Bull Vilanova 57%.
Górnik 1948 Zabrze - Red Bull Vilanova 2:0