Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Anette Glebogryzarka Szambiarna
Normal Tactiek test1
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 33.1
average Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen average


4e minuut.
Karamon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gac passt de bal zonder na te denken. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anette - Glebogryzarka Szambiarna 0:1

7e minuut.
Gac kopt de bal weg. Ziober rent richting de bal. Ziober geeft een lange en hoge pass. Karamon rent richting de bal. Karamon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Anette - Glebogryzarka Szambiarna 1:1

9e minuut.
Grohlich passt de bal met de wreef. Sikorski probeert de bal aan de voet te houden. Krusiński speelt de bal door. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Krusiński is nu in balbezit. Krusiński passt de bal zonder na te denken. Adamus probeert naar een medespeler te passen. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan draait met de bal, schiet en ... Xuân Sơn bokst de bal weg. Klungelig pakt Wysogląd de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anette - Glebogryzarka Szambiarna 1:2

32e minuut.
Adamus speelt de bal door. Sikorski speelt de bal door. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan rent richting de bal. Kapitan haalt uit met een fantastische trap. Xuân Sơn bokst de bal weg.

35e minuut.
Gościniak geeft de bal voor. Figas met een sublieme pass. Karamon bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel rent richting de bal. Paganel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Drozda is nu in balbezit. Gac onderschept slim de pass. Krusiński met een sublieme pass. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Anette 53%, Glebogryzarka Szambiarna 47%.
FC Anette - Glebogryzarka Szambiarna 1:2

47e minuut.
Sikorski geeft de bal voor. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński passt de bal met de wreef. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Doeltrap. Xuân Sơn met een harde bal richting middenveld. Gac kopt de bal weg. Klungelig pakt Kapitan de bal. Kapitan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Żak heeft problemen om de bal te vangen. Grohlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel schiet op doel. Woodyat probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gac rent richting de bal. Gac met een sublieme pass. Klungelig pakt Adamus de bal. Kapitan rent richting de bal. Kapitan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Grohlich probeert naar een medespeler te passen. Gościniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gościniak met een sublieme pass. Paganel is nu in balbezit. Paganel geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Gościniak geeft een hoge lob. Figas is nu in balbezit. Graniczka begaat een overtreding. Graniczka krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Pałubicki rent richting de bal. Pałubicki passt de bal in één keer door. Lasek rent richting de bal. Kapitan verovert de bal door een tackle van achteren. Kapitan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gościniak verovert de bal door een tackle van achteren. Gościniak met een sublieme pass. Paganel is nu in balbezit. Paganel draait met de bal, schiet en ... Woodyat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Kapitan heeft problemen om de bal te vangen. Kapitan passt de bal met de wreef. Krusiński met een sublieme pass. Adamus rent richting de bal. Adamus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Drozda heeft problemen om de bal te vangen. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński probeert naar een medespeler te passen. Kapitan rent richting de bal. Kapitan draait met de bal, schiet en ... Xuân Sơn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Anette 52%, Glebogryzarka Szambiarna 48%.
FC Anette - Glebogryzarka Szambiarna 1:2