Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Śmieszkowo SSKS Stal Zawadzkie
532 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Solecki met een sublieme pass. Stasiak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krajanowski. Krajanowski krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Sablik geeft de bal voor. Solecki kopt de bal weg. Daar is Górnicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrzeszcz is nu in balbezit. Wrzeszcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Śmieszkowo - SSKS Stal Zawadzkie 1:0

37e minuut.
Łachowski rent richting de bal. Solecki verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Bagaziński zijn tegenspeler op de grond. Bagaziński krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Kasperkowicz is nu in balbezit. Mikrut verovert de bal door een tackle van achteren. Mikrut speelt de bal door. Jaśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaśko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Śmieszkowo 42%, SSKS Stal Zawadzkie 58%.
FC Śmieszkowo - SSKS Stal Zawadzkie 1:0

46e minuut.
Górnicz passt de bal zonder na te denken. Deja geeft de bal voor. Solecki is nu in balbezit. Górnicz is nu in balbezit. Górnicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Łachowski met de inworp. Krajanowski is nu in balbezit. Krajanowski geeft een hoge lob. Surowiec krijgt zijn hoofd ertegen. Pietrzyk heeft problemen om de bal te vangen. Garboń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Deja geeft de bal voor. Bagaziński geeft een hoge lob. Dulas heeft problemen om de bal te vangen. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Łachowski probeert naar een medespeler te passen. Krajanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajanowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jaśko de bal. Jaśko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Śmieszkowo - SSKS Stal Zawadzkie 1:1

70e minuut.
Stasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Solecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Solecki passt de bal met de wreef. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Śmieszkowo - SSKS Stal Zawadzkie 2:1

75e minuut.
Mikrut probeert naar een medespeler te passen. Sablik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sablik geeft een lange en hoge pass. Daar is Jaśko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaśko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Śmieszkowo - SSKS Stal Zawadzkie 2:2

79e minuut.
Bagaziński onderschept slim de pass. Bagaziński geeft de bal voor. Topolski kopt de bal weg. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Górnicz speelt de bal door. Kasperkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkowicz geeft de bal voor. Nikody bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikody geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Śmieszkowo 35%, SSKS Stal Zawadzkie 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Śmieszkowo - SSKS Stal Zawadzkie 2:2