Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glebogryzarka Szambiarna Red Bull Vilanova
test1 Tactiek Cerberus 2.0
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.8 gemiddelde waardering 33.4
goed Schieten goed
zwak Passen slecht
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Adamus geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Elvestad de bal onder controle te krijgen. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan schiet op doel. Bohus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glebogryzarka Szambiarna - Red Bull Vilanova 1:0

7e minuut.
Di Noia is nu in balbezit. Cserhalmi rent richting de bal. Cserhalmi speelt de bal door. Dreizik is nu in balbezit. Dreizik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Souchota onderschept slim de pass. Souchota geeft de bal voor. Casaccia rent richting de bal. Casaccia schiet op doel. Woodyat probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Stachnik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dreizik met een snelle inworp. Cserhalmi is nu in balbezit. Cserhalmi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bouman onderschept slim de pass. Bouman geeft een hoge lob. Daar is Żak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dreizik is nu in balbezit. Dreizik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Adamus passt de bal in één keer door. Kapitan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rögner. Rögner krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glebogryzarka Szambiarna 42%, Red Bull Vilanova 58%.
Glebogryzarka Szambiarna - Red Bull Vilanova 1:0

46e minuut.
Graniczka passt de bal met de wreef. Adamus is nu in balbezit. Di Noia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adamus raakt geblesseerd tijdens het duel. Gac zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bohus bokst de bal weg. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan schiet op doel. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Dreizik haalt uit met een fantastische trap. Stachnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Casaccia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dreizik krijgt zijn hoofd ertegen. Woodyat bokst de bal weg.

62e minuut.
Żak geeft een hoge lob. Di Noia bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Noia met een sublieme pass. Dreizik rent richting de bal. Dreizik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Woodyat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Zasusz geeft de bal voor. Rögner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rögner passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Casaccia de bal. Casaccia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Fournier geeft de bal voor. Krusiński probeert de bal aan de voet te houden. Bouman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałubicki verovert de bal door een tackle van achteren. Pałubicki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Di Noia passt de bal met de wreef. Dreizik rent richting de bal. Daar is Dreizik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dreizik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Glebogryzarka Szambiarna - Red Bull Vilanova 1:1

75e minuut.
Adamus is nu in balbezit. Adamus passt de bal zonder na te denken. Krusiński met een sublieme pass. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan draait met de bal, schiet en ... Bohus bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glebogryzarka Szambiarna 52%, Red Bull Vilanova 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glebogryzarka Szambiarna - Red Bull Vilanova 1:1