Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Anette Górnik 1948 Zabrze
Normal Tactiek DNO
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 56.1
matig Schieten uitstekend
matig Passen goed
slecht Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Malec rent richting de bal. Malec geeft de bal voor. Kondzioł is nu in balbezit. Kondzioł draait met de bal, schiet en ... Xuân Sơn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anette - Górnik 1948 Zabrze 0:1

7e minuut.
Zimen passt de bal in één keer door. Lasończyk heeft problemen om de bal te vangen. Lasończyk speelt de bal door. Kondzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondzioł haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kondzioł is nu in balbezit. Kondzioł passt de bal met de wreef. Lasończyk is nu in balbezit. Lasończyk schiet op doel. Xuân Sơn werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Rəsuloğlu passt de bal in één keer door. Lasończyk is nu in balbezit. Lasończyk met een sublieme pass. Malec rent richting de bal. Malec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gabriele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paganel rent richting de bal. Rəsuloğlu onderschept slim de pass. Kondzioł is nu in balbezit. Kondzioł schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Nicolae rent richting de bal. Nicolae geeft een lange en hoge pass. Kondzioł kopt de bal weg. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Paganel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rəsuloğlu rent richting de bal. Met opzet legt Paganel zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Paganel naar de kleedkamers voor een vroege douche.

38e minuut.
Mądry geeft de bal voor. Malec kopt de bal weg. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondzioł verovert de bal door een tackle van achteren. Kondzioł schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kondzioł rent richting de bal. Kondzioł draait met de bal, schiet en ... Xuân Sơn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anette - Górnik 1948 Zabrze 0:2

40e minuut.
Lasończyk passt de bal zonder na te denken. Figas is nu in balbezit. Figas probeert naar een medespeler te passen. Karamon heeft problemen om de bal te vangen. Karamon draait met de bal, schiet en ... Ştrulă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Wysogląd onderschept slim de pass. Rəsuloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Rəsuloğlu speelt de bal door. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rəsuloğlu is nu in balbezit. Rəsuloğlu passt de bal in één keer door. Gabriele met een sublieme pass. Kondzioł is nu in balbezit. Kondzioł schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Anette 64%, Górnik 1948 Zabrze 36%.
FC Anette - Górnik 1948 Zabrze 0:2

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Lasek de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gabriele geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Wysogląd is nu in balbezit. Lasończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Lasończyk passt de bal in één keer door. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec haalt uit met een fantastische trap. Xuân Sơn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Lasończyk rent richting de bal. Lasończyk passt de bal met de wreef. Malec is nu in balbezit. Malec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anette - Górnik 1948 Zabrze 0:3

65e minuut.
Rəsuloğlu kopt de bal weg. Lasończyk rent richting de bal. Lasończyk passt de bal met de wreef. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec draait met de bal, schiet en ... Xuân Sơn bokst de bal weg.

67e minuut.
Inworp. Nicolae met de inworp. Malec is nu in balbezit. Malec haalt uit met een fantastische trap. Xuân Sơn maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Xuân Sơn probeert naar een medespeler te passen. Nicolae kopt de bal weg. Daar is Gościniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasończyk rent richting de bal. Lasończyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Rəsuloğlu speelt de bal door. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kondzioł is nu in balbezit. Kondzioł schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabriele met de inworp. Rəsuloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Rəsuloğlu geeft de bal voor. Malec krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Lasończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec is nu in balbezit. Malec haalt uit met een fantastische trap. Paal!

82e minuut.
Drozda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolae onderschept slim de pass. Nicolae speelt de bal door. Lasończyk rent richting de bal. Lasończyk haalt uit met een fantastische trap. Xuân Sơn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Malec controleert de bal met de borst. Xuân Sơn met een sublieme pass. Karamon kopt de bal weg. Daar is Lasończyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasończyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gabriele heeft problemen om de bal te vangen. Gabriele geeft een hoge lob. Malec heeft problemen om de bal te vangen. Lasończyk is nu in balbezit. Lasończyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anette - Górnik 1948 Zabrze 0:4

87e minuut.
Nicolae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolae passt de bal in één keer door. Lasończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasończyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anette - Górnik 1948 Zabrze 0:5

89e minuut.
Karamon bereikt de bal nog maar net als eerste. Aalto verovert de bal door een tackle van achteren. Aalto speelt de bal door. Malec is nu in balbezit. Malec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Anette 82%, Górnik 1948 Zabrze 18%.
FC Anette - Górnik 1948 Zabrze 0:5