Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DAROS FcBari
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Szupryciński probeert naar een medespeler te passen. Klonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonowski passt de bal zonder na te denken. Gąsiorowski is nu in balbezit. Gąsiorowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bochenek geeft de bal voor. Daar is Szupryciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krok verovert de bal door een tackle van achteren. Tomiczek rent richting de bal. Tomiczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klonowski controleert de bal met de borst. Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk probeert naar een medespeler te passen. Antas is nu in balbezit. Antas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Osada verovert de bal door een tackle van achteren. Osada geeft een hoge lob. Mniś is nu in balbezit. Floriańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Floriańczyk draait met de bal, schiet en ... Stroniarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

38e minuut.
Klonowski passt de bal zonder na te denken. Karpiński geeft de bal voor. Majkowski kan de bal niet met de borst controleren. Tomiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomiczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Osada rent richting de bal. Mniś verovert de bal door een tackle van achteren. Osada verovert de bal door een tackle van achteren. Floriańczyk is nu in balbezit. Floriańczyk met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Floriańczyk passt de bal met de wreef. Antas rent richting de bal. Klonowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klonowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DAROS 49%, FcBari 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC DAROS - FcBari 0:0

70e minuut.
Floriańczyk passt de bal in één keer door. Gąsiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubik is nu in balbezit. Gąsiorowski onderschept slim de pass. Gąsiorowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kubik geeft een lange en hoge pass. Karpiński met een sublieme pass. Majkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gąsiorowski rent richting de bal. Gąsiorowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klonowski rent richting de bal. Floriańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Floriańczyk met een sublieme pass. Antas rent richting de bal. Antas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DAROS 37%, FcBari 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC DAROS - FcBari 0:0