Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik 1948 Zabrze Glebogryzarka Szambiarna
DNO Tactiek test1
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 32.4
excellent Schieten average
good Passen weak
excellent Verdedigen average


4e minuut.
Pałubicki is nu in balbezit. Rəsuloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Rəsuloğlu speelt de bal door. Lasończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasończyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Aalto onderschept slim de pass. Aalto geeft de bal voor. Malec rent richting de bal. Malec schiet op doel. Woodyat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - Glebogryzarka Szambiarna 1:0

12e minuut.
Zasusz heeft problemen om de bal te vangen. Lasończyk rent richting de bal. Kondzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondzioł draait met de bal, schiet en ... Woodyat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mądry onderschept slim de pass. Mądry geeft een hoge lob. Kondzioł probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Waksmundzki geeft de bal voor. Kondzioł met een sublieme pass. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec draait met de bal, schiet en ... Woodyat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rəsuloğlu speelt de bal door. Kondzioł is nu in balbezit. Kondzioł met een sublieme pass. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik 1948 Zabrze 49%, Glebogryzarka Szambiarna 51%.
Górnik 1948 Zabrze - Glebogryzarka Szambiarna 1:0

48e minuut.
Nicolae passt de bal zonder na te denken. Kondzioł rent richting de bal. Kondzioł probeert naar een medespeler te passen. Lasończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasończyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - Glebogryzarka Szambiarna 2:0

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Lasończyk de bal onder controle te krijgen. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsuloğlu met een sublieme pass. Kondzioł is nu in balbezit. Kondzioł draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - Glebogryzarka Szambiarna 3:0

78e minuut.
Sikorski rent richting de bal. Rəsuloğlu onderschept slim de pass. Rəsuloğlu met een sublieme pass. Kondzioł rent richting de bal. Kondzioł haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Nicolae probeert de bal met de borst te controleren. Nicolae passt de bal met de wreef. Gabriele met een sublieme pass. Kondzioł is nu in balbezit. Kondzioł schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec draait met de bal, schiet en ... Woodyat bokst de bal weg.

86e minuut.
Zasusz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gabriele met een snelle inworp. Kondzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondzioł draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kondzioł is nu in balbezit. Kondzioł passt de bal in één keer door. Lasończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasończyk draait met de bal, schiet en ... Woodyat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - Glebogryzarka Szambiarna 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik 1948 Zabrze 42%, Glebogryzarka Szambiarna 58%.
Górnik 1948 Zabrze - Glebogryzarka Szambiarna 4:0