Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Vilanova FC Anette
Cerberus 2.0 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
28 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 26
good Schieten average
adequate Passen weak
weak Verdedigen poor


18e minuut.
Bouman kopt de bal weg. Cserhalmi is nu in balbezit. Cserhalmi geeft een lange en hoge pass. Dreizik rent richting de bal. Dreizik schiet op doel. Xuân Sơn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Karamon kopt de bal weg. Inworp. Zamfirescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cserhalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserhalmi draait met de bal, schiet en ... Xuân Sơn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Zamfirescu geeft de bal voor. Casaccia kopt de bal weg. Daar is Trzaska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dreizik onderschept slim de pass. Dreizik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Di Noia rent richting de bal. Di Noia geeft een lange en hoge pass. Dreizik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreizik schiet op doel. Xuân Sơn probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bouman kopt de bal weg. Casaccia rent richting de bal. Cserhalmi is nu in balbezit. Casaccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaccia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Di Noia de bal. Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek passt de bal zonder na te denken. Karamon bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Xuân Sơn met een harde bal richting middenveld. Zamfirescu speelt de bal door. Casaccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserhalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserhalmi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gościniak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fournier de bal. Fournier probeert naar een medespeler te passen. Cserhalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserhalmi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Xuân Sơn bokst de bal weg.

38e minuut.
Casaccia rent richting de bal. Pacyna begaat een overtreding. Casaccia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bouman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wysogląd heeft problemen om de bal te vangen. Dreizik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreizik schiet op doel. Xuân Sơn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Di Noia onderschept slim de pass. Di Noia passt de bal met de wreef. Dreizik rent richting de bal. Cserhalmi rent richting de bal. Cserhalmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Vilanova - FC Anette 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Vilanova 36%, FC Anette 64%.
Red Bull Vilanova - FC Anette 1:0

48e minuut.
Di Noia met een sublieme pass. Casaccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserhalmi rent richting de bal. Dreizik rent richting de bal. Dreizik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Klungelig pakt Pacyna de bal. Casaccia rent richting de bal. Casaccia passt de bal zonder na te denken. Dreizik rent richting de bal. Dreizik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Dreizik rent richting de bal. Dreizik passt de bal met de wreef. Drozda heeft problemen om de bal te vangen. Cserhalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserhalmi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Figas is nu in balbezit. Figas met een sublieme pass. Carrasquel is nu in balbezit. Karamon onderschept slim de pass. Karamon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Di Noia kopt de bal weg. Pacyna kan de bal niet met de borst controleren. Pacyna geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dreizik de bal. Dreizik haalt uit met een fantastische trap. Xuân Sơn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Inworp. Neto komt het veld opgelopen. Mondrov komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Daar is Figas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamfirescu geeft een lange en hoge pass. Cserhalmi kopt de bal weg. Casaccia heeft problemen om de bal te vangen. Casaccia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Vilanova - FC Anette 2:0

75e minuut.
Zamfirescu is nu in balbezit. Zamfirescu probeert naar een medespeler te passen. Neto rent richting de bal. Cserhalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserhalmi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Drozda de bal. Casaccia rent richting de bal. Cserhalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserhalmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Vilanova - FC Anette 3:0

84e minuut.
Zamfirescu is nu in balbezit. Zamfirescu speelt de bal door. Lasek met een sublieme pass. Casaccia is nu in balbezit. Casaccia schiet op doel. Xuân Sơn bokst de bal weg. Casaccia rent richting de bal. Casaccia haalt uit met een fantastische trap. Xuân Sơn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Wysogląd rent richting de bal. Cserhalmi onderschept slim de pass. Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserhalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserhalmi schiet op doel. Xuân Sơn bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Vilanova 37%, FC Anette 63%.
Red Bull Vilanova - FC Anette 3:0