Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gumofilce F.C FC DAROS
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 20.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Klonowski passt de bal zonder na te denken. Tomiczek is nu in balbezit. Tomiczek passt de bal met de wreef. Gąsiorowski rent richting de bal. Gąsiorowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gumofilce F.C - FC DAROS 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gumofilce F.C 51%, FC DAROS 49%.
Gumofilce F.C - FC DAROS 0:1

53e minuut.
Mniś geeft de bal voor. Sitarski rent richting de bal. Czubak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarski onderschept slim de pass. Sitarski geeft een hoge lob. Stroniarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Rżany rent richting de bal. Rżany geeft de bal voor. Kończewski rent richting de bal. Kończewski schiet op doel. Długi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gumofilce F.C - FC DAROS 1:1

60e minuut.
Filar kopt de bal weg. Korwin is nu in balbezit. Korwin speelt de bal door. Kończewski is nu in balbezit. Kończewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Stroniarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Długi geeft de bal voor. Filar heeft problemen om de bal te vangen. Karpiński maakt een afschuwelijke overtreding. Filar roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Filar kan niet meer verder spelen. Barbarski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Mniś onderschept slim de pass. Mniś geeft een hoge lob. Krok kopt de bal weg. Kończewski rent richting de bal. Kończewski haalt uit met een fantastische trap. Stroniarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gumofilce F.C - FC DAROS 2:1

81e minuut.
Rżany geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kober heeft problemen om de bal te vangen. Kończewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kończewski draait met de bal, schiet en ... Stroniarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gumofilce F.C - FC DAROS 3:1

86e minuut.
Mniś onderschept slim de pass. Sitarski onderschept slim de pass. Sitarski met een sublieme pass. Klonowski is nu in balbezit. Klonowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gumofilce F.C 36%, FC DAROS 64%.
Gumofilce F.C - FC DAROS 3:1