Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
52287 FC Śmieszkowo
Normal Tactiek 532
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten weak
poor Passen hopeless
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Pimek met de inworp. Górnicki geeft een hoge lob. Stasiak is nu in balbezit. Dobrzański verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrzański haalt uit met een fantastische trap. Garboń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Buchta is nu in balbezit. Buchta geeft de bal voor. Kasperkowicz kopt de bal weg. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kasperkowicz kan de bal niet met de borst controleren. Amsterdamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkowicz begaat een overtreding. Kasperkowicz krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Górnicz met een sublieme pass. Wrzeszcz met een sublieme pass. Solecki rent richting de bal. Solecki haalt uit met een fantastische trap. Krótki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Chwadeńczuk probeert de bal met de borst te controleren. Chwadeńczuk geeft een hoge lob. Pietrzyk probeert de bal aan de voet te houden. Górnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pietrzyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Górnicki met een snelle inworp. Amsterdamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 52287 39%, FC Śmieszkowo 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
52287 - FC Śmieszkowo 0:0

58e minuut.
Pietrzyk rent richting de bal. Pietrzyk geeft een hoge lob. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Solecki is nu in balbezit. Solecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
52287 - FC Śmieszkowo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 52287 53%, FC Śmieszkowo 47%.
52287 - FC Śmieszkowo 0:1