Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gumofilce F.C Red Bull Vilanova
442 Tactiek Cerberus 2.0
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21 gemiddelde waardering 35.6
slecht Schieten goed
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Zdrzałek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zamfirescu met de inworp. Dreizik is nu in balbezit. Dreizik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Dreizik passt de bal in één keer door. Cserhalmi rent richting de bal. Cserhalmi probeert naar een medespeler te passen. Casaccia is nu in balbezit. Casaccia haalt uit met een fantastische trap. Makoś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dreizik rent richting de bal. Dreizik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Wałeczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouman is nu in balbezit. Bouman passt de bal in één keer door. Casaccia rent richting de bal. Casaccia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Zdrzałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gumofilce F.C - Red Bull Vilanova 0:1

18e minuut.
Zamfirescu probeert naar een medespeler te passen. Dreizik rent richting de bal. Dreizik schiet op doel. Zdrzałek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gumofilce F.C - Red Bull Vilanova 0:2

21e minuut.
Souchota geeft een hoge lob. Sitarski rent richting de bal. Casaccia onderschept slim de pass. Casaccia geeft een hoge lob. Dreizik rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gumofilce F.C - Red Bull Vilanova 0:3

22e minuut.
Kończewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaccia onderschept slim de pass. Wałeczek rent richting de bal. Casaccia onderschept slim de pass. Casaccia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gumofilce F.C - Red Bull Vilanova 0:4

28e minuut.
Mikita probeert naar een medespeler te passen. Kończewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouman begaat een overtreding. Bouman krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Zamfirescu speelt de bal door. Daar is Dreizik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wałeczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wałeczek krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Cserhalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserhalmi geeft een hoge lob. Casaccia is nu in balbezit. Cserhalmi rent richting de bal. Cserhalmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cserhalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wałeczek. Cserhalmi raakt geblesseerd tijdens het duel. Zamfirescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Casaccia is nu in balbezit. Casaccia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rögner geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cerański de bal. Dreizik rent richting de bal. Cserhalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserhalmi haalt uit met een fantastische trap. Makoś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wałeczek geeft de bal voor. Korwin probeert de bal met de borst te controleren. Rögner is nu in balbezit. Cserhalmi rent richting de bal. Cserhalmi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gumofilce F.C 72%, Red Bull Vilanova 28%.
Gumofilce F.C - Red Bull Vilanova 0:4

52e minuut.
Zamfirescu onderschept slim de pass. Zamfirescu speelt de bal door. Cserhalmi is nu in balbezit. Casaccia rent richting de bal. Casaccia schiet op doel. Makoś bokst de bal weg.

60e minuut.
Kończewski probeert naar een medespeler te passen. Rögner heeft problemen om de bal te vangen. Rögner met een sublieme pass. Casaccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaccia schiet op doel. Makoś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Wałeczek de bal onder controle te krijgen. Dreizik rent richting de bal. Dreizik haalt uit met een fantastische trap. Makoś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gumofilce F.C - Red Bull Vilanova 0:5

63e minuut.
Makoś met een sublieme pass. Casaccia kopt de bal weg. Daar is Wałeczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dreizik is nu in balbezit. Dreizik haalt uit met een fantastische trap. Makoś bokst de bal weg.

64e minuut.
Chodkiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zamfirescu met de inworp. Dreizik is nu in balbezit. Dreizik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mondrov komt het veld opgelopen. Di Noia komt het veld opgelopen. Neto komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Daar is Neto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neto draait met de bal, schiet en ... Casaccia is nu in balbezit. Casaccia draait met de bal, schiet en ... Makoś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gumofilce F.C - Red Bull Vilanova 0:6

79e minuut.
Korwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin passt de bal zonder na te denken. Zdrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Neto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gumofilce F.C - Red Bull Vilanova 0:7

81e minuut.
Casaccia rent richting de bal. Daar is Casaccia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cserhalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaccia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Neto de bal. Neto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zdrzałek de bal onder controle te krijgen. Neto is nu in balbezit. Neto geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Korwin speelt de bal door. Fournier bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarski onderschept slim de pass. Rżany rent richting de bal. Rżany haalt uit met een fantastische trap. Bohus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gumofilce F.C 63%, Red Bull Vilanova 37%.
Gumofilce F.C - Red Bull Vilanova 0:7