Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Anette JWP CREW
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 18
average Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Grohlich geeft een lange en hoge pass. Mućko probeert naar een medespeler te passen. Dziaduszko heeft problemen om de bal te vangen. Paganel is nu in balbezit. Paganel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Trembacz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paganel. Trembacz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trembacz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jonatowski is nu in balbezit. Jonatowski schiet op doel. Xuân Sơn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anette - JWP CREW 0:1

11e minuut.
Paganel rent richting de bal. Karamon rent richting de bal. Laszczak begaat een overtreding. Laszczak krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Pacyna rent richting de bal. Gościniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonatowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jonatowski krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Grohlich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paganel geeft een hoge lob. Figas bereikt de bal nog maar net als eerste. Figas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Anette - JWP CREW 1:1

41e minuut.
Gościniak heeft problemen om de bal te vangen. Trembacz rent richting de bal. Paganel onderschept slim de pass. Daar is Paganel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paganel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anette - JWP CREW 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Anette 44%, JWP CREW 56%.
FC Anette - JWP CREW 2:1

56e minuut.
Drozda kopt de bal weg. Cudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamon verovert de bal door een tackle van achteren. Karamon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anette - JWP CREW 3:1

73e minuut.
Drozda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryło verovert de bal door een tackle van achteren. Kuryło geeft de bal voor. Spoczyński is nu in balbezit. Spoczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Xuân Sơn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Trembacz passt de bal zonder na te denken. Paganel is nu in balbezit. Karamon rent richting de bal. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel schiet op doel. Halik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anette - JWP CREW 4:1

78e minuut.
Pacyna geeft de bal voor. Grohlich probeert naar een medespeler te passen. Karamon rent richting de bal. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anette - JWP CREW 5:1

83e minuut.
Klungelig pakt Spoczyński de bal. Pacyna kopt de bal weg. Wysogląd rent richting de bal. Jonatowski onderschept slim de pass. Jonatowski haalt uit met een fantastische trap. Xuân Sơn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Anette 38%, JWP CREW 62%.
FC Anette - JWP CREW 5:1