Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glebogryzarka Szambiarna Galacticos Gdańsk
test1 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 17.1
good Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Pałubicki rent richting de bal. Gac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gac passt de bal zonder na te denken. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Sikorski passt de bal in één keer door. Świercz rent richting de bal. Pałubicki onderschept slim de pass. Pałubicki geeft een lange en hoge pass. Kapitan springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Gac verovert de bal door een tackle van achteren. Gac speelt de bal door. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan haalt uit met een fantastische trap. Falkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glebogryzarka Szambiarna - Galacticos Gdańsk 1:0

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Schab de bal onder controle te krijgen. Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk speelt de bal door. Wolnik rent richting de bal. Wolnik schiet op doel. Woodyat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Górniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gac onderschept slim de pass. Gac probeert naar een medespeler te passen. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Glebogryzarka Szambiarna - Galacticos Gdańsk 2:0

28e minuut.
Sikorski met een snelle inworp. Adamus bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamus geeft een hoge lob. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Teodorczyk kopt de bal weg. Pomocnik probeert de bal aan de voet te houden. Kapitan is nu in balbezit. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Falkiewicz speelt de bal door. Gac kopt de bal weg. Adamus rent richting de bal. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan haalt uit met een fantastische trap. Falkiewicz bokst de bal weg.

35e minuut.
Pomocnik geeft de bal voor. Chomiński rent richting de bal. Chomiński passt de bal zonder na te denken. Radan rent richting de bal. Radan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Krusiński passt de bal zonder na te denken. Adamus is nu in balbezit. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan schiet op doel. Falkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glebogryzarka Szambiarna - Galacticos Gdańsk 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glebogryzarka Szambiarna 34%, Galacticos Gdańsk 66%.
Glebogryzarka Szambiarna - Galacticos Gdańsk 3:0

47e minuut.
Pałubicki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Krusiński de bal. Krusiński met een sublieme pass. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan schiet op doel. Falkiewicz bokst de bal weg.

50e minuut.
Sikorski passt de bal in één keer door. Krusiński is nu in balbezit. Kapitan is nu in balbezit. Krusiński is nu in balbezit. Krusiński haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
Krusiński rent richting de bal. Krusiński passt de bal in één keer door. Kapitan rent richting de bal. Kapitan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glebogryzarka Szambiarna - Galacticos Gdańsk 4:0

66e minuut.
Radan onderschept slim de pass. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Radan verovert de bal door een tackle van achteren. Radan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Inworp. Świercz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schab bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk is nu in balbezit. Teodorczyk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Wolnik onderschept slim de pass. Radan rent richting de bal. Gac geeft een lange en hoge pass. Kapitan rent richting de bal. Kapitan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Wolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachnik verovert de bal door een tackle van achteren. Stachnik geeft de bal voor. Kapitan rent richting de bal. Kapitan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Piekutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikorski verovert de bal door een tackle van achteren. Sikorski probeert naar een medespeler te passen. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Radan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikorski onderschept slim de pass. Sikorski geeft de bal voor. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glebogryzarka Szambiarna 41%, Galacticos Gdańsk 59%.
Glebogryzarka Szambiarna - Galacticos Gdańsk 4:0