Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
52287 Red Bull Vilanova
Normal Tactiek Cerberus 2.0
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 31.6
average Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen average


6e minuut.
Elvestad kopt de bal weg. Górnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Casaccia. Casaccia krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Casaccia kopt de bal weg. Namysł probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pimek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserhalmi onderschept slim de pass. Cserhalmi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Cserhalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimek begaat een overtreding. Cserhalmi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rögner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dreizik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pauka rent richting de bal. Pauka geeft de bal voor. Cserhalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserhalmi schiet op doel. Łazowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
52287 - Red Bull Vilanova 0:1

25e minuut.
Dreizik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreizik passt de bal met de wreef. Cserhalmi is nu in balbezit. Dreizik rent richting de bal. Dreizik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
52287 - Red Bull Vilanova 0:2

39e minuut.
Pimek rent richting de bal. Bouman verovert de bal door een tackle van achteren. Bouman geeft de bal voor. Dreizik rent richting de bal. Dreizik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cserhalmi rent richting de bal. Cserhalmi passt de bal met de wreef. Dreizik is nu in balbezit. Cserhalmi is nu in balbezit. Cserhalmi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Łazowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Bouman geeft een hoge lob. Dreizik heeft problemen om de bal te vangen. Krótki is nu in balbezit. Cserhalmi onderschept slim de pass. Cserhalmi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 52287 65%, Red Bull Vilanova 35%.
52287 - Red Bull Vilanova 0:2

48e minuut.
Bouman verovert de bal door een tackle van achteren. Bouman geeft een hoge lob. Chwadeńczuk speelt de bal door. Casaccia rent richting de bal. Casaccia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dreizik zal de hoekschop nemen. Casaccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaccia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Chwadeńczuk probeert naar een medespeler te passen. Zamfirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfirescu met een sublieme pass. Cserhalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserhalmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
52287 - Red Bull Vilanova 0:3

54e minuut.
Rögner passt de bal zonder na te denken. Zamfirescu rent richting de bal. Zamfirescu passt de bal in één keer door. Cserhalmi is nu in balbezit. Cserhalmi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Casaccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cserhalmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dreizik rent richting de bal. Dreizik schiet op doel. Łazowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
52287 - Red Bull Vilanova 0:4

59e minuut.
Dobrzański raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Muszalik komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Rögner passt de bal zonder na te denken. Casaccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserhalmi rent richting de bal. Casaccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaccia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Elvestad verovert de bal door een tackle van achteren. Bouman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouman geeft een hoge lob. Dreizik is nu in balbezit. Dreizik schiet op doel. Łazowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mondrov komt het veld opgelopen. Di Noia komt het veld opgelopen. Neto komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Doeltrap. Łazowski met een harde bal richting middenveld. Rögner kopt de bal weg. Cserhalmi rent richting de bal. Cserhalmi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Zamfirescu de bal onder controle te krijgen. Cserhalmi rent richting de bal. Cserhalmi speelt de bal door. Casaccia rent richting de bal. Casaccia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
52287 - Red Bull Vilanova 0:5

78e minuut.
Łazowski met een sublieme pass. Zamfirescu is nu in balbezit. Zamfirescu passt de bal in één keer door. Casaccia is nu in balbezit. Casaccia haalt uit met een fantastische trap. Łazowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Zamfirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfirescu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Chwadeńczuk de bal onder controle te krijgen. Casaccia is nu in balbezit. Casaccia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Krótki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Di Noia kopt de bal weg. Casaccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserhalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserhalmi haalt uit met een fantastische trap. Łazowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Rögner passt de bal in één keer door. Cserhalmi rent richting de bal. Cserhalmi passt de bal in één keer door. Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Neto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
52287 - Red Bull Vilanova 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 52287 83%, Red Bull Vilanova 17%.
52287 - Red Bull Vilanova 0:6