Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JWP CREW Górnik 1948 Zabrze
Normal Tactiek DNO
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 49.9
poor Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen very good


13e minuut.
Klungelig pakt Dziaduszko de bal. Malec is nu in balbezit. Trembacz is nu in balbezit. Malec onderschept slim de pass. Malec haalt uit met een fantastische trap. Halik bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Trembacz passt de bal zonder na te denken. Rəsuloğlu is nu in balbezit. Rəsuloğlu passt de bal in één keer door. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lasończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasończyk onderschept slim de pass. Lasończyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JWP CREW - Górnik 1948 Zabrze 0:1

22e minuut.
Domarski rent richting de bal. Domarski met een sublieme pass. Lasończyk rent richting de bal. Lasończyk haalt uit met een fantastische trap. Halik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Rəsuloğlu is nu in balbezit. Rəsuloğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Dziaduszko de bal. Nicolae is nu in balbezit. Nicolae geeft de bal voor. Halik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Laszczak is nu in balbezit. Gabriele onderschept slim de pass. Gabriele passt de bal zonder na te denken. Lasończyk is nu in balbezit. Lasończyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Nicolae geeft de bal voor. Domarski kopt de bal weg. Dziaduszko is nu in balbezit. Malec verovert de bal door een tackle van achteren. Malec haalt uit met een fantastische trap. Halik bokst de bal weg. Mućko geeft een lange en hoge pass. Spoczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nicolae. Nicolae krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Klungelig pakt Lasończyk de bal. Domarski rent richting de bal. Lasończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasończyk schiet op doel. Halik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Palizas is nu in balbezit. Rəsuloğlu onderschept slim de pass. Rəsuloğlu geeft een lange en hoge pass. Malec is nu in balbezit. Malec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JWP CREW 77%, Górnik 1948 Zabrze 23%.
JWP CREW - Górnik 1948 Zabrze 0:1

46e minuut.
Lasończyk passt de bal in één keer door. Bouza probeert naar een medespeler te passen. Nicolae geeft de bal voor. Malec is nu in balbezit. Malec geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Dziaduszko geeft de bal voor. Klungelig pakt Spoczyński de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malec. Malec krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Rəsuloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsuloğlu geeft een lange en hoge pass. Lasończyk heeft problemen om de bal te vangen. Lasończyk schiet op doel. Halik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Nicolae is nu in balbezit. Nicolae passt de bal met de wreef. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec haalt uit met een fantastische trap. Halik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JWP CREW - Górnik 1948 Zabrze 0:2

58e minuut.
Malec passt de bal in één keer door. Nicolae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolae speelt de bal door. Lasończyk rent richting de bal. Lasończyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Trembacz geeft een hoge lob. Inworp. Nicolae zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malec is nu in balbezit. Malec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mućko trapt de bal weg van het doel. Rəsuloğlu kopt de bal weg. Nicolae is nu in balbezit. Nicolae geeft de bal voor. Lasończyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JWP CREW - Górnik 1948 Zabrze 0:3

64e minuut.
Rəsuloğlu speelt de bal door. Nicolae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolae geeft een lange en hoge pass. Malec rent richting de bal. Malec haalt uit met een fantastische trap. Halik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Trembacz heeft problemen om de bal te vangen. Rəsuloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsuloğlu passt de bal zonder na te denken. Lasończyk rent richting de bal. Lasończyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Mućko de bal. Malec rent richting de bal. Klungelig pakt Malec de bal. Malec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JWP CREW - Górnik 1948 Zabrze 0:4

74e minuut.
Domarski speelt de bal door. Gabriele kan de bal niet met de borst controleren. Gabriele geeft de bal voor. Malec rent richting de bal. Malec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Palizas is nu in balbezit. Rəsuloğlu onderschept slim de pass. Rəsuloğlu met een sublieme pass. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Rəsuloğlu speelt de bal door. Nicolae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolae met een sublieme pass. Domarski is nu in balbezit. Domarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JWP CREW - Górnik 1948 Zabrze 0:5

89e minuut.
Trembacz rent richting de bal. Rəsuloğlu onderschept slim de pass. Rəsuloğlu geeft een lange en hoge pass. Malec is nu in balbezit. Malec geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JWP CREW 79%, Górnik 1948 Zabrze 21%.
JWP CREW - Górnik 1948 Zabrze 0:5