Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSKS Stal Zawadzkie Gumofilce F.C
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


16e minuut.
Jaśko passt de bal zonder na te denken. Krajanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajanowski passt de bal in één keer door. Jaśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaśko haalt uit met een fantastische trap. Makoś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Oklej met een sublieme pass. Łachowski rent richting de bal. Łachowski passt de bal met de wreef. Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Korwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin probeert naar een medespeler te passen. Krajanowski heeft problemen om de bal te vangen. Mikita verovert de bal door een tackle van achteren. Mikita geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Korwin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barbarski de bal. Bodziony is nu in balbezit. Barbarski verovert de bal door een tackle van achteren. Barbarski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSKS Stal Zawadzkie 54%, Gumofilce F.C 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SSKS Stal Zawadzkie - Gumofilce F.C 0:0

53e minuut.
Barbarski verovert de bal door een tackle van achteren. Barbarski speelt de bal door. Kończewski rent richting de bal. Kończewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SSKS Stal Zawadzkie - Gumofilce F.C 0:1

58e minuut.
Dulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulas geeft de bal voor. Wałeczek kopt de bal weg. Kończewski is nu in balbezit. Kończewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kończewski kan de bal niet met de borst controleren. Bagaziński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kończewski. Kończewski krijgt een gele kaart. Bagaziński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bagaziński kan niet meer verder spelen. Malik komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Wałeczek kopt de bal weg. Korwin is nu in balbezit. Korwin met een sublieme pass. Barbarski rent richting de bal. Barbarski haalt uit met een fantastische trap. Szulgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Barbarski passt de bal zonder na te denken. Kończewski rent richting de bal. Malik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kończewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chodkiewicz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSKS Stal Zawadzkie 68%, Gumofilce F.C 32%.
SSKS Stal Zawadzkie - Gumofilce F.C 0:1